Σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας βρίσκεται το ξενοδοχείο Syntopia. Στην όμορφη Κρήτη, το υψηλότερο βαθμολογικά συγκρότημα σπα στην Ευρώπη συνεργάζεται με μια φυσική αισθητική, μια ανέμελη ατμόσφαιρα και πολυτελείς εγκαταστάσεις για να μεταφέρει τους επισκέπτες σε μια όαση απόλυτης χαλάρωσης.

Παρέχοντας μια από τις καλύτερες εμπειρίες σπα στην Ελλάδα, το Syntopia Hotel φιλοξενεί ένα κέντρο ευεξίας που διευθύνεται από την Aegeo Spa, νικητή του καλύτερου European Luxury Spa Group στα World Luxury Spa Awards 2019. Η 25 χρόνων εμπειρίας στον κλάδο έχει επιτρέψει στο Aegeo Spa να κάνει την ευεξία μοναδική σε κάθε άτομο, καθώς τελειοποίησαν την τέχνη της προσαρμογής κάθε θεραπείας στις συγκεκριμένες ανάγκες και αιτήματα του.

Οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν μια gipsy γεύση στο ξενοδοχείο Syntopia. Σε μόλις λίγα λεπτά ανατολικά της πόλης του Ρεθύμνου βρίσκεται μια χρυσή παραλία που ολοκληρώνουν την εμπειρία φιλοξενίας.

Τα ελεύθερα πνεύματα θα νιώσουν σαν στο σπίτι τους στη φανταστική συλλογή δωματίων του ξενοδοχείου, προσφέροντας πολυτελείς ανέσεις διατηρώντας παράλληλα τη ζεστασιά της κρητικής φιλοξενίας. Σε εξωτερικούς χώρους, ξύλο, μέταλλο και λυγαριά συνδυάζονται με την αρχιτεκτονική του Αιγαίου για να δημιουργήσουν μια μοναδική σκηνή.

Κομψό, εκλεπτυσμένο και εκκεντρικά γοητευτικό, το Syntopia είναι εδώ για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες των επισκεπτών του. Είτε ταξιδεύετε μόνος, ως ζευγάρι, είτε με οικογένεια και φίλους, είναι ο κομψός παράδεισος hippie που περιμένατε.