Η δυναμική στρατηγική design που χαρακτηρίζει την Renaissance Hotels έχει φτάσει στην κορυφή. Η επωνυμία αποκάλυψε πρόσφατα σημαντικά νέα εγχειρήματα διεθνώς καθώς και επενδύσεις των ιδιοκτητών της σε ανακαινίσεις άλλων επωνυμιών της ξενοδοχειακής αγοράς ανά τον κόσμο.

Μέσα στο 2018, σχεδόν τα μισά ξενοδοχεία πρόκειται να πραγματοποιήσουν εντυπωσιακές ανακαινίσεις, με δραματικές αλλαγές, από το Νάσβιλ ως το Newport Beach, ενώ η Renaissance προγραμματίζει το ντεμπούτο της σε 16 νέες περιοχές παγκοσμίως μέσα στους επόμενους 12 μήνες, μεταξύ των οποίων Τσέλσι, Φιλαδέλφεια, Βαρσοβία, Ταπέι κλπ.

Βρισκόμαστε σε ένα ταξίδι ανάπτυξης και αναβάθμισης του ξενοδοχειακού μας design, ώστε αυτό να αντικατοπτρίζει όλα όσα η Renaissance προσφέρει σήμερα: μια έντονη αίσθηση παραστατικότητας, αλλά και πρόσκληση για μοναδικές και απροσδόκητες εμπειρίες κατά την παραμονή των επισκεπτών”, δήλωσε ο George Fleck, Αντιπρόεδρος του παγκόσμιου τμήματος Marketing και Διοίκησης της Renaissance.

Η Renaissance Hotels ενθαρρύνει τους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν τα δικά της διαμάντια μέσα στις γειτονιές σε όλον τον κόσμο, σε συνδυασμό με τα τοπικά διαμάντια, όπως η τέχνη και η τοπική κουζίνα. Η Renaissance έχοντας αυτό κατά νου, αξιοποιεί στο έπακρο την αρχιτεκτονική και το design, τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους αλλά και την τέχνη, ώστε οι επισκέπτες να ζήσουν κάτι “εκτός σεναρίου”, και να ζήσουν κάτι, που δεν είχαν σχεδιάσει ποτέ. Είτε πρόκειται για μια ιδιαίτερη κατασκευή, μετατροπή ή ανακαίνιση, ο σχεδιασμός και το design κάθε ξενοδοχείου χρησιμοποιεί διαφορετικά εργαλεία και στοιχεία, για να δημιουργήσει μια ένταση και ένα θεατρικό περιβάλλον, που μεταφέρει την τοπική κοινωνία στον χώρο και στους επισκέπτες.

Μετά τα πρόσφατα εγκαίνια της Renaissance στο Παρίσι, η επωνυμία θα αλλάξει ακόμα περισσότερο την πόλη με την ανακαίνιση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στο Renaissance Paris Vendome Hotel. Ακόμη, αναμένονται τα εγκαίνια του Renaissance Philadelphia Downtown Hotel, το οποίο θα κινείται στο ίδιο μήκος κύματος, και θα προσφέρει μοναδικό design με θεατρική χροιά, σύγχρονες πινελιές και ποπ τέχνη. Μέσα στο επόμενο έτος, αναμένεται, επίσης, και το Renaissance New York Chelsea South Hotel με ανάλογο design, που φέρνει τη γειτονιά και την τοπική ζωή μέσα στις εγκαταστάσεις του, ενώ έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες ανακαίνισης του Renaissance Harlem Hotel, οι οποίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το 2020.

Μέσα στο πλαίσιο της δυναμικής ανάπτυξης της ξενοδοχειακής αυτής επωνυμίας αναμένονται και δυο ακόμη ξενοδοχεία κοντά σε αεροδρόμιο, ώστε να προσεγγίσουν με μια εναλλακτική πρόταση τους ταξιδιώτες αυτούς, ο αριθμός των οποίων φαίνεται να αυξάνεται συνεχώς. Πρόκειται για τα Renaissance Warsaw Airport και το Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel

ΠΗΓΗ: