Ένας από τους πιο δημοφιλείς και αγαπημένους προορισμούς στον κόσμο φέτος έρχεται πιο κοντά στους ταξιδιώτες. Λαμπερή και κοσμοπολίτικη, η Μύκονος είναι η καλύτερη επιλογή για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Με φρέσκια, μοντέρνα αισθητική με ισχυρά στοιχεία glam από τη δεκαετία του ‘60, το boutique ξενοδοχείο Mykonos Theoxenia της Louis Hotels θα γοητεύσει και θα προσφέρει στους ταξιδιώτες όλα όσα χρειάζονται για να απολαύσουν ξεκούραση, καλό φαγητό αλλά και διασκέδαση. Στους καταπράσινους κήπους του ξενοδοχείου που αποτελούν όαση ομορφιάς θα βρουν τη γαλήνη ενώ θα αντικρίζουν τους γραφικούς ανεμόμυλους.

Στη Μύκονο οι ταξιδιώτες θα βρουν μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Μεσογείου, με πολλές διακρίσεις και βραβεία. Η αρχιτεκτονική της Χώρας της Μυκόνου εντυπωσιάζει, ενώ στο νησί μπορεί κανείς να κολυμπήσει σε κάποιες από τις γραφικότερες παραλίες του Αιγαίου.

Τηρώντας όλες τις επίσημες οδηγίες της Ελληνικής Κυβέρνησης και των αρμοδίων αρχών για τη διαφύλαξη της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού της, η Louis Hotels από τις 15 Ιουλίου υποδέχεται τους φιλοξενούμενούς της με τις καλύτερες προσφορές στο ξενοδοχείο Mykonos Theoxenia.