Ακόμη μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας επιφυλάσσει η αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών Aria Hotels στους επισκέπτες της Κιμώλου,  με την προσθήκη της παραδοσιακής κατοικίας Kambos House στο χαρτοφυλάκιό της.

Το Kambos House βρίσκεται στην καρδιά του ιστορικού οικισμού «Χωριό» στον Κάμπο της Κιμώλου και στεγάζεται σε μια από τις πρώτες κατοικίες που χτίστηκαν στο νησί. Αναπαλαιώθηκε με απόλυτο σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική, ενώ έχει  εξοπλισθεί με όλες τις απαραίτητες για τον σύγχρονο ταξιδιώτη ανέσεις, παρέχοντας απόλυτη αυτονομία και υπέροχη θέα.

H ιστορική κατοικία βρίσκεται στην πλατεία, στο κέντρο του νησιού, σε απόσταση αναπνοής από τη νυχτερινή ζωή της Κιμώλου, πλαισιωμένη από γραφικά μαγαζιά και εστιατόρια. Κατά τη θερινή περίοδο, ο χώρος προσφέρεται για ενοικίαση, ενώ το φθινόπωρο και την άνοιξη  θα φιλοξενεί κατά διαστήματα ανθρώπους των γραμμάτων, των τεχνών και της επιστήμης στη μνήμη του Ναυάρχου Εμμανουήλ  Α. Πελοποννήσιου OBE.

Για τη λειτουργία του, όπως και για το σύνολο του δικτύου της, η Aria ακολουθεί αυστηρά όλους τους απαραίτητους κανονισμούς ασφάλειας και υγιεινής, καθ’ υπόδειξη των αρμόδιων αρχών, διασφαλίζοντας μια ξέγνοιαστη εμπειρία φιλοξενίας για τους επισκέπτες.