Γιορτινές ημέρες στην πόλη – που αισθάνεσαι σαν στο σπίτι

Οι γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων είναι συνυφασμένες με την ζεστασιά, το στόλισμα του δέντρου και τις οικογενειακές στιγμές στο σπίτι – εκτός αν μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας αντί αυτού μια χριστουγεννιάτικη εμπειρία σε ένα ξενοδοχείο. Πράγματι, είναι μια υπέροχη στιγμή να ταξιδέψετε. Οι γιορτινές μέρες που πλησιάζουν είναι η τέλεια ευκαιρία να ανακαλύψετε αυτό που μπορούν να σας προσφέρουν μεγάλες πόλεις. Δεν χρειάζεται να κατευθυνθείτε προς τα χιονισμένα βουνά για να γευτείτε το πνεύμα των Χριστουγέννων. Τα ξενοδοχεία βάζουν τα καλά τους και εισάγουν στους επισκέπτες τους το κλίμα των Χριστουγέννων, μετατρέποντας ολόκληρη την πόλη σε μια χειμωνιάτικη χώρα των θαυμάτων.

Αν εσείς είστε, αυτοί που έχετε ένα ξενοδοχείο, σίγουρα θα θέλετε και εσείς να κάνετε τους επισκέπτες σας να αισθάνονται σαν το σπίτι τους, να δημιουργήσετε ζεστασιά και μια ονειρική ατμόσφαιρα. Παρακάτω διαβάστε ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φαντασία!

“Φορέστε τα καλά σας” με την χρήση φυτών

Οι γιορτές προσφέρουν την τέλεια ευκαιρία να γίνετε δημιουργικοί και να αναζωογονήσετε τους χώρους σας με τη χρήση φυτών που σίγουρα θα εμπνεύσουν τους πελάτες αλλά και τους συνεργάτες σας. Αναδείξτε τους χώρους σας με όμορφες πινελιές σε γιορτινές αποχρώσεις διατηρώντας το γενικό ύφος της ξενοδοχειακής σας ταυτότητας. Τα φυτά έχουν πολλές διαφορετικές υφές και χρώματα και ο συνδυασμός τους  σε κόκκινα, ασημένια και χρυσά κασπό είναι μόνο η εισαγωγή στα χρώματα των Χριστουγέννων! Επιλέξτε αυτά που ταιριάζουν στο στυλ του ξενοδοχείου σας ενισχύοντας τον χώρο σας και μετατρέποντας σε κάτι μοναδικό, κάτι απροσδόκητο. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ένα μαγικό περίτεχνα λεπτομερή εσωτερικό.

Δημιουργήστε γιορτινά σκηνικά μέσω της φυσικής ομορφιάς

Κάντε εντύπωση, δημιουργώντας μια εμπειρία που οι καλεσμένοι σας θα θυμούνται για πολύ καιρό. Φανταστείτε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο (poinsettia Christmas tree) σχηματοποιημένο στο κεντρικό τμήμα του από κατακόκκινα φυτά, ενώ ο μανδύας του διακοσμημένος με φρέσκο ​​πράσινο.  Η ζεστασιά της εικόνας σε ένα τζάκι του ξενοδοχείου με την διακόσμηση ενός minimal στεφανιού από φυτά συμπληρώνει το εντυπωσιακό σκηνικό… ή ένα πολύχρωμο, μαγικά σχεδιασμένο φυτεμένο κάδρο. Μια ιδιαίτερη πρωτοποριακή διακόσμηση είναι τα φυτεμένα διαχωριστικά χώρων, μια πράσινη λύση που σίγουρα αναζωογονεί και φωτίζει την ατμόσφαιρα των χώρων σας.

Αν θέλετε να λάβετε την ετικέτα “το πιο καλοντυμένο” ξενοδοχείο της πόλης, σκεφτείτε έξω από τα συνηθισμένα. Τα φυτά είναι ένα ισχυρό φυσικό εργαλείο για να ξεχωρίσετε και να δημιουργήσετε μια μοναδική και ζεστή ατμόσφαιρα διακοπών.

Τι ιδέες έχετε εσείς για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του ξενοδοχείου σας;

Vitaverde
13 km Thessalonikis – Moudanion, Thessaloniki
57001, P.O. Box 60-364
T: +30 2310 844846
www.vitaverde.gr