Με την πρόσφατη ανακαίνιση όλων των δωματίων του από την Paola Navone, το Fresh Hotel Athens επιβεβαιώνει την παρουσία του ως το πιο φρέσκο ξενοδοχείο στην περιοχή του εμπορικού τριγώνου της Αθήνας, ανανεώνοντας το ραντεβού του με όσους αναζητούν μια αυθεντική εμπειρία στο κέντρο της πρωτεύουσας και μια ιδιαίτερη επαφή με την πόλη και τους ανθρώπους της.

Με το σύνθημα “Stay Happy, Stay Connected, Stay Fresh”, το φωτεινό, πολύχρωμο κτήριο στην Σοφοκλέους αγκαλιάζει τις αντιθέσεις της περιοχής γύρω του, παρακολουθεί από κοντά τις διεθνείς τάσεις στην φιλοξενία και στην εξυπηρέτηση και συνεχίζει να είναι ένας hip προορισμός, τόσο για τους Αθηναίους όσο και για τους επισκέπτες της πόλης. Σαν ένας καλός φίλος γεμάτος νεανική ενέργεια, το ξενοδοχείο και το προσωπικό του προσφέρουν αξέχαστη διαμονή και προσωπική φιλοξενία, υποσχόμενοι να καλύψουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη, γεμίζοντας τις αποσκευές του με ευχάριστες εμπειρίες και όμορφες αναμνήσεις.

Η ανακαίνιση των 133 δωματίων του Fresh Hotel Athens αντλεί έμπνευση από τον Μεσογειακό χαρακτήρα της Αθήνας και από το αστικό τοπίο της γειτονιάς στην οποία βρίσκεται. Χρησιμοποιώντας δροσερά χρώματα και σύγχρονες αναφορές, κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο με μινιμαλιστικά γεωμετρικά μοτίβα που άλλοτε θυμίζουν στρογγυλεμένα βότσαλα, άλλοτε τους πλακόστρωτους δρόμους της Πλάκας και άλλοτε τις κατόψεις των οικοδομικών τετραγώνων της πρωτεύουσας.

Οι τοιχογραφίες αυτές αντανακλώνται σε μεγάλους ακανόνιστους καθρέφτες, διακοσμημένους περιμετρικά με πινελιές, ενώ κάθε δωμάτιο είναι ντυμένο με απαλό φως από επιδαπέδια φωτιστικά και πορτατίφ με πλεκτά καπέλα Gervasoni. Τα έπιπλα και τα πατώματα ακολουθούν ουδέτερους γκρι και λευκούς τόνους, συνδυασμένα με κουρτίνες και ριχτάρια σε πιο γήινες αποχρώσεις, με απαλές υφές που προσκαλούν να τα αγγίξεις. Τα χαρακτηριστικά, γυάλινα διαχωριστικά που δίνουν στην πρόσοψη του ξενοδοχείου μια ξεχωριστή ποπ αισθητική, έχουν διατηρηθεί με σεβασμό στο ύφος του αρχικού πρωτοποριακού σχεδιασμού. Η χρωματική παλέτα εντός των δωματίων επιλέχθηκε προσεκτικά για να συνάδει με τα φλούο χρώματα της πρόσοψης και να βρίσκεται σε αρμονικό διάλογο μαζί τους.

Η ανακαίνιση των δωματίων του Fresh Hotel Athens συνδυάζει δημιουργικά την διπλή ταυτότητα της Αθήνας: μια πόλη που είναι ταυτόχρονα ένας ελκυστικός μεσογειακός προορισμός και μια δυναμική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Πρόκειται για μια κίνηση που φέρνει ένα καθιερωμένο προορισμό στο κέντρο της πόλης στο σήμερα με σκοπό να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις ενός πιο σύγχρονου και νεανικού κοινού.

Όπως η πόλη συνεχώς αλλάζει, έτσι και το Fresh Hotel Athens συνεχώς ανανεώνεται, μένοντας πάντα πιστό στις αξίες της προσωποποιημένης φιλοξενίας και εξυπηρέτησης που το έχουν καθιερώσει ως μια από τις κορυφαίες προτιμήσεις των επισκεπτών στην Αθήνα.