Στην καρδιά του χωριού Έρεσσος, γενέτειρα της Σαπφούς, στο νησί της Λέσβου στην Ελλάδα, αποκαταστάθηκε με αγάπη το αρχοντικό της οικογένειας του 1850 και μετατράπηκε στο The Eressian Hotel: ένα μοναδικό, βραβευμένο concept Villa Hotel με δύο σουίτες, δύο δωμάτια, & ένα όμορφο σαλόνι.

Δίπλα, δημιουργήθηκε το The Eressian Hammam & Spa, ένα καταφύγιο ευεξίας, όπου οι αρετές των παραδοσιακών λουτρών χαμάμ αποτελούν τη βάση για μια ποικιλία από χαμάμ και περιποιήσεις σπα.

Καθώς η Λέσβος είναι πραγματικά το ελληνικό νησί των 4 εποχών, το ξενοδοχείο είναι ανοιχτό όλο το χρόνο.

Το 2021, το Eressian Hotel & Hammam Spa κέρδισε το βραβείο “Small Hotel Spa of the Year” στα βραβεία Greek Hotel of the Year, σταθεροποιώντας τη θέση του ως παγκόσμιου επιπέδου ευεξίας και επανατοποθετώντας τη Λέσβο ως κορυφαίο προορισμό μεσογειακής ευεξίας.

Το περιοδικό Conde Nast Traveler UK παρουσίασε το The Eressian Hotel & Hammam Spa στα ειδικά νησιά του έντυπου τεύχους Σεπτεμβρίου 2021 που αναφέρονται στις βραβευμένες εξαγνιστικές εμπειρίες και το μικρό μέγεθος του ξενοδοχείου, καθιστώντας το ιδανικό για ομάδες που θέλουν να νοικιάσουν ολόκληρο το ξενοδοχείο ιδιωτικά, ως βίλα.