Στην ανέγερση μιας νέας ξενοδοχειακής μονάδας προχωράει η επιχείρηση Θεόφιλος Χαλκιαδάκης Α.Ε. – Cactus Hotels. Πρόκειται για το νέο πεντάστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του τον Μάιο του 2019 για να υποδεχτεί τους επισκέπτες του και υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία διακοπών. Ιδανική επιλογή για ζευγάρια καθώς πρόκειται για ξενοδοχείο αποκλειστικά για ενήλικες.

cactus

Το όνομα αυτού Cactus Mare εμπνευσμένο από την πανέμορφη θέα στη θάλασσα χάρη στην παραθαλάσσια τοποθεσία του ξενοδοχείου και Cactus λόγω ότι είναι το πιο νέο μέλος της οικογένειας των Cactus Hotels. Το ξεχωριστό ξενοδοχειακό συγκρότημα διαθέτει 90 δωμάτια. Θα περιλαμβάνει δωμάτια και σουίτες, με ιδιωτική πισίνα και Jacuzzi, εστιατόριο και μπαρ, κεντρική πισίνα, μπαρ στην παραλία, γυμναστήριο καθώς και παροχές spa.cactus

Ο συνδυασμός πέτρας και ξύλου, δημιουργούν ένα αρμονικό περιβάλλον με γνώμονα την παροχή άνετης, ζεστής και πολυτελούς φιλοξενίας στους επισκέπτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιχείρηση τα τελευταία δύο χρόνια έχει επενδύσει στην ανέγερση δυο νέων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, με το Cactus Bay που υποδέχτηκε τους επισκέπτες του την καλοκαιρινή σαιζόν του 2018 και συνεχίζει με το Cactus Mare την καλοκαιρινή σαιζόν του 2019 ενώ ταυτόχρονα οι επενδύσεις της επιχείρησης στις ανακαινίσεις και στην δημιουργία πρόσθετων υποδομών στα γνωστά Cactus Royal 5* & Cactus Beach 4* συνεχίζονται.

Η έντονη επενδυτική δραστηριότητα της οικογενειακής επιχείρησης συμβάλλει έντονα στην περαιτέρω ενίσχυση της απασχόλησης καθώς το 2019 υπολογίζεται ότι τα Cactus Hotels θα απασχολούν περίπου 300 εργαζόμενους. Επίσης η επιλογή τοπικών προμηθευτών και παραγωγών είναι γνωστό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης και με αυτό θα συμβάλλει εντονότερα στην οικονομική ενδυνάμωση της τοπικής κοινωνίας.

cactus