Η Costa Navarino θέτει σε εφαρμογή τη δέσμευσή της για ανάπτυξη και επεκτείνει την προσφορά της αναπτύσσοντας τρεις νέες περιοχές, όπου θα φιλοξενηθούν δύο παραθαλάσσια οικολογικά θέρετρα και δύο γήπεδα γκολφ.

Με βάση τις ίδιες αρχές και τα υψηλότερα πρότυπα περιβαλλοντικής και κοινωνικής ευθύνης από την κατασκευή μέχρι τη λειτουργία, η Costa Navarino είναι περήφανη που εισάγει: το Navarino Bay: ένα υπερβολικά πολυτελές θέρετρο και το Navarino Waterfront: ένα ζωντανό θέρετρο για το lifestyle.

Και τα δύο θέρετρα βρίσκονται δέκα χιλιόμετρα νότια από τον πρώτο προορισμό, το Navarino Dunes.

Ταυτόχρονα, η ανάπτυξη βρίσκεται σε εξέλιξη στο Navarino Hills με δύο νέα γήπεδα γκολφ 18 οπών, σχεδιασμένα από τον δύο φορές πρωταθλητή και τον θρύλο του Ryder Cup José María Olazábal, που έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί το 2021.

Navarino Bay: Περιλαμβάνει το The Bay Course με το ολοκαίνουργιο γήπεδο Clubhouse, μια υπερσύγχρονη δομή αρμονικά ενσωματωμένη στο περιβάλλον πράσινο. Ένα εξαιρετικά πολυτελές ξενοδοχείο δίπλα στις βίλες της πισίνας, όλα ενσωματωμένα στο φυσικό περιβάλλον, βρίσκεται υπό κατασκευή και διαθέτει εξαιρετικές ανέσεις όπως ένα σπα, ένα αποκλειστικό beach club και ξεχωριστές ιδιωτικές κατοικίες.

Navarino Waterfront: Ένα ζωντανό θέρετρο για το lifestyle με μοντέρνο κομψό σχεδιασμό, με πισίνες και παραλιακά μπανγκαλόου που συνδέονται με την αγορά (Agora): ένας μικρόκοσμος επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μικρής κλίμακας με παραδοσιακά τρόφιμα στο δρόμο, επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης, υπαίθρια μουσική, διασκέδαση και ζωντανούς χώρους νυχτερινής διασκέδασης.

Navarino Hills: Το Navarino Hills θα αναπτυχθεί ως ένα ολοκαίνουριο ολοκληρωμένο θέρετρο με εναλλακτικά τουριστικά στοιχεία με πρόσθετες καινοτόμες εγκαταστάσεις τουρισμού και αναψυχής, γκολφ, αποκλειστικές δραστηριότητες ευεξίας και υπαίθρου, επισημαίνοντας τη μοναδικότητα της περιοχής. Δύο νέα γήπεδα γκολφ 18 οπών, σχεδιασμένα από τον πρωταθλητή και θρύλο του Ryder Cup José María Olazábal, βρίσκονται πάνω από την ακτογραμμή και προσφέρουν πανοραμική θέα στη γύρω περιοχή και το Ιόνιο Πέλαγος.