Η νέα προσθήκη στα Kenshō Boutique Hotels & Suites, το Kenshō Psarou, είναι η νέα άφιξη της Μυκόνου.

Σε αυτό το ξενοδοχείο πέντε αστέρων, που βρίσκεται στην πιο prive παραλία του κόσμου, η αρχιτεκτονική του Αιγαίου συναντά την τοπική πέτρα της Μυκόνου και το παλαιωμένο ξύλο.

Στο εσωτερικό του, 30 υπερπολυτελή δωμάτια και σουίτες -με θέα τη θάλασσα- εξιστορούν την δική τους μοναδική ιστορία. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν είτε εξωτερικά jacuzzi, είτε ιδιωτικές πισίνες.

Το Kenshō Psarou Lounge προσφέρει μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες δίπλα στη θάλασσα και την πισίνα. Τα πιάτα, που είναι εμπνευσμένα από τη μεσογειακή κουζίνα και δίνουν έμφαση στα θαλασσινά, αποδίδονται αριστοτεχνικά με τη χρήση τοπικών προϊόντων.

Ακριβώς μπροστά απλώνεται η παραλία της Ψαρούς, η πιο διάσημη παραλία του νησιού, που αποτελεί πόλο έλξης των μεγαλύτερων Celebrities και προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο.

Το Kenshō Beach Spa, συνώνυμο της ευεξίας και της ομορφιάς, προσφέρει θεραπευτικά rituals που χαλαρώνουν και ανεβάζουν τη διάθεση.

Το Kenshō Psarou συνδυάζει το εξαιρετικής αισθητικής design, και το εκπληκτικό φαγητό πάνω στη θάλασσα, με την απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης του Beach Spa.