Το νεοεισερχόμενο ξενοδοχείο της Ελλάδας 5 * προετοιμάζει το σκηνικό για ένα τέλειο καταφύγιο αυτό το καλοκαίρι, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες να βιώσουν κάτι περισσότερο από μια κρητική διαμονή.

Στην βραχώδη πλαγιά του κόλπου του Μονονάφτη, στο βόρειο τμήμα της Αγίας Πελαγίας βρίσκεται το ACRO Suites – ένα μπουτίκ, φιλικό προς το περιβάλλον καταφύγιο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να νιώσουν ένα με τη φύση.

Αυτό το μικρό κομμάτι του παραδείσου προσφέρει πολύ περισσότερα από απλώς διακοπές, η ιδέα της μάρκας βασίζεται στην υγεία, την ευημερία και την αναζωογόνηση. μια στιγμή να εστιάσετε στον εαυτό σας, να εξερευνήσετε όλες τις αισθήσεις σας και να αναζωογονηθείτε πλήρως.

Η πολυτελής ιδιοκτησία φιλοξενεί μια σειρά από όμορφα κατασκευασμένες σουίτες και βίλες, συνδυάζοντας τον σύγχρονο σχεδιασμό με μια μποέμ φλόγα. όλα με ήρεμη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Η ακατέργαστη αισθητική του φυσικού περιβάλλοντος του νησιού είναι ενσωματωμένη στη διακόσμηση, με γήινους τόνους και υλικά όπως ξύλο, πέτρα και μάρμαρο.

Η ιδέα της εξερεύνησης των αισθήσεων και της αποκατάστασης του σώματος και του μυαλού ενισχύεται από το απίστευτο Bath House του ξενοδοχείου. Το καταφύγιο ευεξίας προσφέρει ένα βυζαντινό χαμάμ, μικρές πισίνες κρύου νερού, ντους ψιλής βροχής και μια μεγάλη ποικιλία από θεραπείες. “Μασάζ με ζεστές πέτρες”, “Τελετουργικά μπάνιου ACRO”, θεραπείες προσώπου “Oxyveritage” και ημέρες “Ολιστικής ευεξίας” είναι μερικές από τις διαθέσιμες θεραπείες.

Όταν πρόκειται για τη θεραπεία του εαυτού σας, η γοητευτική γιόγκα μπαμπού της ACRO “shala” – μια σανσκριτική λέξη που σημαίνει “σπίτι”, επιτρέπει στους επισκέπτες να συμμετέχουν σε καθημερινά μαθήματα γιόγκα και διαλογισμού και να βιώνουν εμπνευσμένες συνομιλίες από γκουρού γιόγκα και εκπαιδευτές φυσικής κατάστασης.

Το θέρετρο ευεξίας φιλοξενεί το “Cremnos Restaurant & Nurture House”, το οποίο προσφέρει πληθώρα από υγιεινά και διατροφικά πιάτα που ταιριάζουν σε όλες τις προτιμήσεις και τις διατροφικές προτιμήσεις. Η ιδέα πίσω από το γαστρονομικό καταφύγιο είχε ως στόχο να φέρει τους επισκέπτες στο καλύτερο που έχει να προσφέρει η Κρήτη.