7 ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟΙ ΟΡΟΦΟΙ & 2 CLUB INTERCONTINENTAL ΟΡΟΦΟΙ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΥΦΟΣ

Τα πιο ευρύχωρα δωμάτια της πόλης, με τα 35τ.μ., τους φωτεινούς χώρους, με θέα στην πόλη ή στον Παρθενώνα, ανανεώθηκαν σύμφωνα με το 5στερο προφίλ του ξενοδοχείου, επιβεβαιώνοντας την υπεροχή στη φιλοξενία.

Τα Superior και Deluxe δωμάτια του Athenaeum InterContinental Athens εκσυγχρονίστηκαν σε επίπλωση και διακοσμητική γραμμή, ντύθηκαν σε γήινους τόνους σε καλύμματα, λευκά είδη και χαλιά, επενδύθηκαν στους τοίχους με δερμάτινη ταπετσαρία και διακοσμήθηκαν με αντίγραφα αυθεντικών έργων τέχνης διακεκριμένων καλλιτεχνών, σύμφωνα με την artistic κατεύθυνση του ξενοδοχείου. Το αποτέλεσμα της ανακαίνισης των δωματίων του ξενοδοχείου ανταμείβει τον επισκέπτη με έναν χώρο φιλοξενίας άνετο, πολυτελή σε μπάνια και παροχές, σύγχρονο σε εξοπλισμό και αισθητική, εξαιρετικό σε υπηρεσίες, στο κέντρο της πόλης.

ΑΕΡΑΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΤΟ LOBBY

Το τεράστιο lobby, με τους all day χώρους εστίασης και χαλάρωσης φωτίζεται σε τέσσερα διαφορετικά σημεία δίνοντας έμφαση σε διαφορετικές γωνιές για κάθε ώρα της ημέρας και της νύχτας. Στην είσοδο το γνώριμο γλυπτό του Γεωργίου Λάππα δείχνει τον δρόμο για το εσωτερικό.

ΤΟ ALL DAY ARTLOUNGE

Ένα εντυπωσιακό μπαρ με μεγάλα stools δεσπόζει στο βάθος του χώρου και τον οριοθετεί. Στην απέναντι πλευρά του έχει στηθεί ένα ακόμη πρωτότυπο έργο τέχνης, το Micado του Kώστα Τσόκλη.

Το σκηνικό συμπληρώνουν οι μεγάλοι cozy καναπέδες και οι ευρύχωρες πολυθρόνες, που καλωσορίζουν τον επισκέπτη, με ποικιλία καφέ και ροφημάτων.

ARTBISTROT ΓΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΝΑΚ 

Δυνατό artistic στοιχείο του, το εντυπωσιακό γλυπτό “Η γέννεση της Αφροδίτης” της Μαρίνας Καρέλλα, ορατό από κάθε γωνιά του.

ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ TOBAR – ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ

Το Tobar διαμορφωμένο στον ανοιχτό πλέον χώρο του lobby, στρέφει τα φώτα επάνω του τη νύχτα και εντυπωσιάζει με τον εσωτερικό του σχεδιασμό σε γραμμές και επίπλωση με την υπογραφή του Pierre Yves Rochon και τον πίνακα – τοιχογραφία του διακεκριμένου εικαστικού – ζωγράφου Στέλιου Φαϊτάκη. Συμπληρώνοντας τον κύκλο της ανανέωσης του lobby, τα τέσσερα γλυπτά Δακτυλίδια της Zωής της Αφροδίτης Λίτη που απεικονίζουν τις τέσσερις εποχές, ήρθαν στο προσκήνιο υπογραμμίζοντας την επιλογή τέχνης του ξενοδοχείου, ξεκινώντας από το lobby και ανεβαίνοντας στα δωμάτια.

Η ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Η εμπνευσμένη ανανέωση του lobby με σκοπό τη δημιουργία ξεχωριστών θεματικών σε έναν ενιαίο ευρύτερο χώρο με κοινό παρονομαστή την τέχνη, δημιούργησε έναν μοναδικό χώρο εκδηλώσεων με ατού τον φυσικό φωτισμό.