Το 5 αστέρων “Xenodoxeion Milos” θα λειτουργήσει από τον Οκτώβριο στα δίδυμα νεοκλασικά ιδιοκτησίας του Μετοχικού Ταμείου Στρατού πίσω από την Παλιά Βουλή. Το Xenodoxeion Milos, το οποίο μάλιστα φέρει και το ‘’γκουρμέ’’ brand Μilos, ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα στο χώρο της γαστρονομίας, πρόκειται να ανοίξει μέσα στο φθινόπωρο, κάτω από τη διαχείριση της Epoque Collection, της boutique εταιρείας διαχείρισης ξενοδοχείων, η οποία έχει επίσης στην ομπρέλα της και άλλα καταλύματα πολυτελείας όπως τα ΟΜΜΑ Santorini, Κefalari Suites κ.ά.

Το νέο ξενοδοχείο του Συντάγματος φιλοδοξεί να προσφέρει μία νέα σελίδα στο κομμάτι της φιλοξενίας της πρωτεύουσας συνδυάζοντας boutique φιλοξενία και υψηλή γαστρονομία.
Το νέο boutique “Xenodocheio Milos” 5 αστέρων κατασκευάστηκε από την Intrakat σε σχέδια των Divercity Architects, στα ‘’δίδυμα’’ νεοκλασικά πίσω από την Παλιά Βουλή, στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη 3-5 και Βουλής.

Το συνολικό εμβαδόν του κτιρίου είναι 4.400 τμ και αποτελείται από ισόγειο, 5 ορόφους και 2 υπόγεια ενώ είναι δυναμικότητας 43 κλειδιών.