ΑZADE: Γυναικείο όνομα που στα περσικά σημαίνει ελευθερία, ευγένεια, ελεύθερο και ευγενές πνεύμα.

Παρομοίως, το AZADE Chania είναι ευγενές και αριστοκρατικό και προσκαλεί εσάς και τους αγαπημένους σας να ανακαλύψετε τον μαγευτικό του κόσμο μπαίνοντας μέσα στην καρδιά και τη ψυχή του.

Το AZADE είναι ένα εμβληματικό κτήριο που χρονολογείται από το 1640 μ.Χ., έχει ανακαινιστεί προσεκτικά και έχει μετατραπεί σε ένα πολυτελές Boutique ξενοδοχείο με 9 σουίτες μέσα στην Παλιά Πόλη των Χανίων, δίπλα στα ιστορικά Ενετικά Τείχη και το Παλιό Λιμάνι. Αξιοσημείωτοι μεταξύ των πρώην ιδιοκτητών και κατοίκων του είναι ο Αμερικανός ποιητής και καλλιτέχνης, Τσαρλς Χένρι Φορντ καθώς o Oθωμανός Πασάς, διοικητής των Χανίων.

Ταξιδεύοντας μέσα από 383 χρόνια Ενετικής, Οθωμανικής και Ελληνικής ιστορίας, το AZADE έχει μια πλούσια κληρονομιά αποτυπωμένη στο DNA του και προσκαλεί τους επισκέπτες να εισέλθουν στον μαγικό και ατμοσφαιρικό του κόσμο του για να γνωρίσουν την αυθεντική Κρήτη.

Χτισμένο μέσα στα Ενετικά Τείχη, το AZADE Chania διαθέτει 9 Σουίτες, με εκπληκτικές ανέσεις και υπηρεσίες προσφέρει στους καλεσμένους του τη δυνατότητα να απολαύσουν την πραγματική κρητική φιλοξενία. Οι περισσότερες Σουίτες διαθέτουν εντυπωσιακή θέα στο Παλιό Λιμάνι και την Παλιά Πόλη των Χανίων. Η ανακαίνιση του κτηρίου που κράτησε 4 χρόνια, κατάφερε να ενώσει τους δύο κόσμους των Χανίων, τον Ενετικό και τον Οθωμανικό σε ένα μοναδικό από αισθητικής και αρχιτεκτονικής πλευράς αποτέλεσμα. Όπως ακριβώς και η πόλη
των Χανίων που είναι στο σταυροδρόμι 3 πολιτισμών, η ατμόσφαιρα που αποπνέει το AZADE Chania είναι μοναδική.

Το AZADE Chania υποστηρίζει την τοπική κοινωνία επιλέγοντας εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα από μικρούς, ντόπιους αγρότες και παραγωγούς από την πλούσια και εύφορη Κρητική γη. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου βρίσκεται στο ισόγειο, διπλά σε ένα από τα πιο δημοφιλή περάσματα της πόλης και είναι ανοιχτό για πρωινό, ελαφριά σνακ και ποτό.

Το AZADE Chania είναι μέρος του χαρτοφυλακίου της Modus & Amplio Hospitality βοηθώντας τους ιδιοκτήτες & τους επενδυτές να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα, συμβουλεύοντας τους σε κάθε τους βήμα τα τελευταία 3 χρόνια: από τη μελέτη σκοπιμότητας, την επιλογή του concept, την pre-opening λειτουργία, την επάνδρωση με εξαιρετικό προσωπικό και το λανσάρισμα στην αγορά σημειώνοντας παράλληλα υψηλές πωλήσεις!

Το AZADE Chania έρχεται να συμπληρώσει τη συλλογή της Modus & Amplio Hospitality απαρτιζόμενη μεταξύ άλλων από μοναδικά Ιστορικά και Εμβληματικά ξενοδοχεία που χρονολογούνται από τον 17ο και 18ο αιώνα, όπως το The Poseidonion Grand Hotel (1914) στις Σπέτσες και το Grande Albergo Delle Rose (1925) στη Ρόδο.