Η αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών Aria Hotels (www.ariahotels.gr) που ανήκει εξ ολοκλήρου στον Όμιλο Libra, ανακοίνωσε την πιο πρόσφατη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο των ακινήτων της στην Κρήτη. Το The Island Concept είναι ένα πολυτελές boutique ξενοδοχείο στον Άγιο Νικόλαο, του οποίου ο σχεδιασμός βρίσκεται σε εξέλιξη από την Mirum Hellas (www.mirum.gr) και προβλέπεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του για πρώτη φορά το 2019. Ο συνολικός αριθμός των ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών των Aria Hotels ανέρχεται πλέον σε 28 στην Ελλάδα, με την προσθήκη 8 ακινήτων κατά τους τελευταίους 12 μήνες.

Συνδυάζοντας την αποκλειστικότητα και τα υψηλότερα πρότυπα πολυτέλειας, αυτό το ξεχωριστό ξενοδοχειακό συγκρότημα θα περιλαμβάνει δωμάτια και σουίτες, πολλά με ιδιωτική πισίνα, εστιατόριο και μπαρ, κεντρική πισίνα, καθώς και ένα κέντρο spa με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Το ύφος και η διάταξη του ξενοδοχείου το καθιστούν ιδανικό για ζευγάρια: είναι διακριτικό και αυτόνομο και βρίσκεται σε μια μικρή χερσόνησο με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο. Διαθέτει, επίσης, ιδιωτική παραλία.

Η φιλοσοφία του The Island Concept στηρίζεται στη μοναδικότητα των ελληνικών νησιών και στην ιστορία που «κρύβεται» πίσω από αυτά. Κάθε ένα από τα 16 δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου θα εμπνέεται από ένα νησί, καλωσορίζοντας τον επισκέπτη με τη δική του ξεχωριστή αφήγηση και με ειδικές διακοσμητικές πινελιές – μια τέλεια έκφραση της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας που εγγυώνται όλα τα Aria Hotels.

Ο μοναδικός αυτός προορισμός διακοπών είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ των Aria Hotels και της Mirum Hellas, μιας εταιρείας με ηγετική θέση στον κλάδο της ανάπυξης ακινήτων πολυτελείας. Κοινό όραμα των δύο εταιρειών αποτελεί η δημιουργία ανεπανάληπτων εμπειριών με επίκεντρο την αυθεντικότητα, την αρχιτεκτονική αρτιότητα και την υψηλή αισθητική.