H London + Regional (L+ R Hotels) είναι μια οικογενειακή, διεθνούς κλίμακας εταιρεία επενδύσεων και διαχείρισης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων με αφοσίωση στην παροχή φιλοξενίας υψηλού επιπέδου και ισχυρά κίνητρα για τη δημιουργία μακροπρόθεσμης βιώσιμης αξίας. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει περίπου 17.000 δωμάτια σε 90 ξενοδοχεία, καταλύματα επιλεγμένων υπηρεσιών, περίτεχνα 5αστερα ξενοδοχεία  και εκπληκτικά θέρετρα τα οποία βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην ηπειρωτική Ευρώπη, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και τη Καραϊβική, σε προορισμούς με μεγάλη ζήτηση όπως η Βαρκελώνη, το Λονδίνο, το Los Angeles, το Monte Carlo, τα νησιά Turks & Caicos, η Βενετία .

Η εταιρεία L+R Hotels αποτελείται από Εμβληματικά-Iconic ξενοδοχεία πολυτελείας, Atlas Hotels, Ξενοδοχεία Πόλεως, Resorts στην εξοχή και Παραλιακά.

Στην Ελλάδα, οι επενδυτικές δραστηριότητες ξεκίνησαν το 2017 με την εξαγορά του ξενοδοχείου  Amathus Beach Hotel & Elite Suites στη Ρόδο, το οποίο, με την πρώτη φάση της ανακαίνισης που υλοποιήθηκε τον προηγούμενο χειμώνα, και την δεύτερη φάση που έχει προγραμματισθεί για το φετινό χειμώνα, επανατοποθετεί την παρουσία του στην τουριστική αγορά με την προσφορά υποδομών και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Ωστόσο, στο πλαίσιο της βελτιωμένης έκδοσης του προστίθεται και η μετονομασία του σε Rhodes Bay Hotel  .Το όνομα αυτό ,εμπνευσμένο από την τοποθεσία που είναι κτισμένο σ’ ένα πανέμορφο Κόλπο της Ρόδου  με ειδυλλιακό περιβάλλον και καταπληκτική θέα  από τη  θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα , θα είναι ενεργό από τον Ιανουάριο 2020.

Επίσης, πριν λίγους μήνες  η εταιρεία εξαγόρασε  το ιστορικό ξενοδοχείο  «ΤΙΤΑΝΙΑ» ,  που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας , και παράλληλα,  με την κατασκευή μεγάλης πολυτελούς  ξενοδοχειακής μονάδας και κατοικιών στη Μύκονο επιβεβαιώνεται  το έντονο ενδιαφέρον για περαιτέρω επενδύσεις στην Ελλάδα και την εξέλιξη μας σε υπολογίσιμη δύναμη στον ελληνικό  τουρισμό .

Στο πλαίσιο ενιαίας στρατηγικής ανάπτυξης και σταδιοδρομίας, η L + R Hotels ξεκινάει από τον προσεχή Οκτώβριο το πρόγραμμα Fast Track Management . Το νέο αυτό πρόγραμμα Εκπαίδευσης και Κατάρτισης , το οποίο αποτελεί σημαντικό σταθμό  για την εταιρεία, επενδύοντας στην ανάπτυξη και εξέλιξη σταδιοδρομίας,  θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή και εκπόνηση ατομικών προγραμμάτων, των ιδιόκτητων ξενοδοχείων  καθώς και των ξενοδοχείων που διαχειρίζεται .

Έχοντας στην κατοχή της ξενοδοχειακές μονάδες και ακίνητα διεθνούς κύρους η L+R δίνει την ευκαιρία σε άτομα με φιλοδοξίες να προοδεύσουν και να πετύχουν σε υψηλόβαθμες θέσεις στη βιομηχανία του Τουρισμού.

Το Fast Track πρόγραμμα θα «τρέξει» παράλληλα και με άλλα προγράμματα που σχετίζονται με  την ανάπτυξη καριέρας όπως το  Next General Managers το οποίο θα ξεκινήσει μέσα στους επόμενους 12 μήνες και το Operational Management Internships (Πρακτική Άσκηση  Management Διαχείρισης Έργων)

Προσελκύοντας τους καλύτερους

Μέρος της πρώτης Ομάδας των 11 συμμετεχόντων  στο πρόγραμμα, ερχόμενοι από την Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και Ελβετία, ανήκουν στην Ομάδα εργαζομένων της L+R Hotels, και άλλοι φοιτούν σε διεθνούς κύρους Πανεπιστήμια και σχολές Διοίκησης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας L+R Hotels κ. Desmond Taljaard λέει: «Με τη νέα αυτή τολμηρή, αλλά ιδιαίτερης σημασίας, επιχειρηματική δραστηριότητα   στοχεύουμε στην προσέλκυση αξιόλογων ταλέντων από τις Σχολές Τουρισμού, τα Πανεπιστήμια, τις δικές μας ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και άλλες βιομηχανίες. Επιθυμία μας είναι  να βοηθήσουμε άτομα με πάθος για μάθηση και άνθιση , άτομα με αυξημένη την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και  θέλουμε να δοθούν κίνητρα για  την προσωπική ανάπτυξη όλων των μελών των Ομάδων μας.

Με την παροχή των υψηλότερων προτύπων εκπαίδευσης και ανάπτυξης  οι υποψήφιοι θα βιώσουν την εμπειρία της υποστήριξη μας στην εξέλιξη της καριέρας τους σύμφωνα με το Portfolio της L+R .

Σαφή Πλεονεκτήματα

Ο κος Desmond Taljaard συνεχίζοντας αναφέρει ότι  με την τοποθέτηση των υποψηφίων σε έξι  διαφορετικά τμήματα, τριών διαφορετικών ξενοδοχείων  της εταιρείας μας ανά την  Ευρώπη, οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα αυτό θα αποκτήσουν μια σφαιρική, πολύπλευρη εμπειρία με εξαιρετικές ευκαιρίες εξέλιξης στον τομέα του Τουρισμού.

Η πρώτη φάση του προγράμματος συμπεριλαμβάνει τους συμμετέχοντες να εναλλάσσονται ανάμεσα στα ξενοδοχεία της εταιρείας μας στην Μεγάλη Βρετανία, Ίμπιζα, Ρόδο και Βενετία. Αξίζει να σημειωθεί, ότι από τους ανταγωνιστές μας οι περισσότεροι προσφέρουν προγράμματα σε δύο τμήματα το ανώτερο, και σε ένα ξενοδοχείο σε μία μόνο χώρα και ουσιαστικά με χαμηλότερες απολαβές.

Κατά τη διάρκεια τους προγράμματος όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν ως μέντορες τους εξαίρετους και έμπειρους Γενικούς Διευθυντές των αντίστοιχων ξενοδοχείων και με τη στήριξη τους θα εργαστούν με στόχο την ολοκλήρωση του Project που θα παρουσιάσουν στην ομάδα των  στελεχών L+R Hotels στο τέλος του προγράμματος .

Η θεωρητική εκπαίδευση τους θα πραγματοποιηθεί σε ενότητες μέσω της καθορισμένης Ομάδας Εκπαίδευσης-  Διαχείρισης που παρέχει η πλατφόρμα Flow Hospitality, καθώς και σε ατομικά σεμινάρια από τους ειδικούς της L+R Hotels . Η ζωτικής σημασίας εμπειρία, καθώς και,  ανάλογα με την απόδοση τους και τις συστάσεις που θα λάβουν από τα Διοικητικά στελέχη, η δυνατότητα να τους ανατεθεί πρώτης βαθμίδας Διευθυντικές Θέσεις,  είναι κάποια από τα οφέλη που θα αποκτήσουν με την ολοκλήρωση του εξάμηνου αυτού προγράμματος.

Επίσης, ο κάθε Fast Tracker θα έχει πρόσβαση και επικοινωνία με τη  Ηγεσία και τα Ανώτερα  Στελέχη της εταιρείας , οι οποίοι είναι ταχύτατοι  στην ανίχνευση Ταλέντων.

Στόχος μας είναι,  αυτό το πρόγραμμα να επιφέρει καθοριστικές και ουσιαστικές αλλαγές  καθώς οι περισσότεροι από τους ανταγωνιστές μας προσφέρουν από λίγα έως  καθόλου προγράμματα συμβουλευτικής και επαγγελματικής ένταξης,  κανένα πρόγραμμα  θεωρητικής επαγγελματικής κατάρτισης για ηγετικές θέσεις,  αφήνοντας τους ασκούμενους  απροετοίμαστους  για το τι μέλλει γενέσθαι στη ομαλότερη μετάβαση τους  και την εξοικείωση τους με το χώρο παραγωγής .

2 Προγράμματα Πρακτικής Άσκησης

Η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει στην εκπόνηση των 2 προγραμμάτων Πρακτικής Άσκησης στο πλαίσιο απόκτησης εμπειρίας , σχετικής για την επαγγελματική ένταξη και την στρατηγική ανάπτυξης σταδιοδρομίας, τοποθετώντας ασκούμενους είτε στην L+R Hotels  είτε στα Κεντρικά Γραφεία της Διοίκησης .

  • Επιλέγοντας από τα διάφορα τμήματα της L+R Hotels, το πρόγραμμα

Πρακτικής Άσκησης/Internship  είναι κατάλληλο για φοιτητές στην Ανώτατη Εκπαίδευση και είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση του Προγράμματος Σπουδών τους,  και την ουσιαστικότερη αφομοίωση της επιστημονικής γνώσης μέσα από τη διαδικασία της επαγγελματικής επιστημονικής εξάσκησης.

  • Το Project Management αναφέρεται επίσης σε φοιτητές πανεπιστημίου οι οποίοι χρειάζεται να εκπονήσουν Πρακτική Άσκηση είτε στο πλαίσιο Project Internship για τη διδακτορική τους διατριβή είτε για την ολοκλήρωση Πρακτικής Άσκησης στο πλαίσιο εξοικείωσης τους με το εργασιακό περιβάλλον και τις απαιτήσεις του επαγγελματικού χώρου. Οι δε ασκούμενοι θα συνεργάζονται παράλληλα και δημιουργικά με έναν Manager για το συγκεκριμένο θέμα – Project  της διατριβής τους που θα τους δοθεί.