Την απόκτηση του ξενοδοχείου « Γαλήνη» στη Σκιάθο ανακοίνωσε ο Όμιλος Philian Hotels & Resorts της οικογενείας Κουκουλάκη. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή της Μ. Άμμου, μόλις 200 μ από την παραλία και 5 λεπτά από την Χώρα του νησιού. Πρόκειται για το 6ο ξενοδοχείο του Ομίλου στη Σκιάθο και το 12ο στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος Philian Hotels & Resorts δραστηριοποιείται σε Θεσσαλονίκη, Σκιάθο και Χαλκιδική. Με την συγκεκριμένη προσθήκη ο Όμιλος ξεπερνάει τις 500 κλίνες στις παραπάνω περιοχές.

Ο Δ. Σύμβουλος του Ομίλου κ. Κουκουλάκης Μάκης δήλωσε για την συγκεκριμένη προσθήκη ” Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έκλεισε η συγκεκριμένη συμφωνία. Το ξενοδοχείο Γαλήνη τοποθετημένο σε μία ήσυχη περιοχή της Μ. Άμμου είναι ιδανικό για ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές. Στα πλάνα μας είναι η μετατροπή του σε ένα 4 αστέρων ξενοδοχείο με έμφαση στην χαλάρωση, την γαστρονομία και στο πολύ καλό service. Στα πλάνα μας είναι και η αλλαγή του ονόματος καθώς θέλουμε να πετύχουμε ένα ολοκληρωτικό rebranding. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δώσουμε τις επόμενες ημέρες. “