Η Thomas Cook υπέγραψε συμφωνία franchise για το άνοιγμα ναυαρχίδας-ξενοδοχείου που ανήκει στην αλυσίδα Casa Cook, σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Sa Torre στη Μαγιόρκα. Το ξενοδοχείο ανήκει και στην εταιρεία HI Partners (που ανήκει στον Όμιλο Blackstone), η οποία και το διαχειρίζεται.

Το ξενοδοχείο, στο οποίο βρίσκεται ένας ανεμόμυλος του 15ου αιώνα και ένα ιδιωτικό, Νεογοτθικού ρυθμού παρεκκλήσι, θα ανακαινιστεί πλήρως, ώστε να αντικατοπτρίζει την βραβευμένη χαλαρωτική και πολυτελής φιλοσοφία σχεδιασμού των Casa Cook ξενοδοχείων, με στόχο να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό, αργότερα μέσα στο χρόνο.

Φέτος, η Thomas Cook πρόκειται να ανοίξει ακόμα 20 ξενοδοχειακές μονάδες που θα φέρει κάποιο από τα ιδιόκτητα εμπορικά της σήματα, συμπεριλαμβανομένων τριών ακόμα μονάδων της αλυσίδας Casa Cook στην Ίμπιζα, τα Χανιά και την Ελ Γκούνα της Αιγύπτου.

Ο Enric Noguer, Επικεφαλής των Hotels & Resorts της Thomas Cook, δήλωσε:

«Η Μαγιόρκα παραμένει ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών και η παρουσία στο νησί μιας μονάδας της πιο σημαντικής ξενοδοχειακής μας αλυσίδας, συνιστά ένα σημαντικό βήμα για εμάς, για την συνέχιση της ανάπτυξης του επιτυχημένου ξενοδοχειακού προγράμματος της Thomas Cook.

Είμαστε ενθουσιασμένοι με τις νέες ευκαιρίες που δημιουργούνται από την συμφωνία με την HI Partners και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους, ώστε να αναγνωρίσουμε και να διαχειριστούμε από κοινού ακόμα περισσότερα έργα, τους προσεχείς μήνες».

Η Thomas Cook Hotels & Resorts είναι το τμήμα ξενοδοχείων του Ομίλου Thomas Cook και διαθέτει σχεδόν 200 ξενοδοχεία που φέρουν κάποιο από τα οκτώ εμπορικά του σήματα. Με περισσότερα από 40.000 δωμάτια σε 47 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, βρίσκεται ανάμεσα στις 40 κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχειακών μονάδων στον κόσμο.