της 

Ο τουρισμός πηγαίνει καλά και οι επιχειρηματίες συνεχίζουν να επενδύουν σε αυτόν. Το 2018 δημιουργήθηκαν νέες μονάδες και προστέθηκαν 2.500 νέες ξενοδοχειακές κλίνες στον ν. Ηρακλείου, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΤ Κρήτης.

“Σίγουρα το νούμερο δεν είναι μικρό” μας είπε ο διευθυντής του Οργανισμού Άρης Στρατάκης.

Τρία νέα ξενοδοχεία στην πόλη

Ωστόσο, καινούριες ξενοδοχειακές μονάδες ετοιμάζονται να λειτουργήσουν  και στην πόλη του Ηρακλείου.

Στην παραλιακή απέναντι από το Τάλως Πλάζα έχουν αρχίσει ήδη οι εργασίες για τη δημιουργία ενός boutique hotel 30 δωματίων.

Η Διεύθυνση Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού ενέκρινε την αρχιτεκτονική μελέτη ανέγερσης του ξενοδοχείου, που θα διαθέτει δύο υπόγεια, ισόγειο και πέντε ορόφους επί της οδού Μίνωος 3 και Σοφοκλή Βενιζέλου.

Η μονάδα είναι ιδιοκτησίας της εταιρείας ΑΤΕΣΕ Α.Ε. με έδρα την Αθήνα. Ένας εκ των βασικών μετόχων της είναι ιδιοκτήτης του εμπορικού κέντρου Talos Plaza.

Σε φάση κατασκευής είναι ένα ακόμη boutique hotel 30 δωματίων ιδιοκτησίας της οικογένειας Λεμονάκη (έχουν την γνωστή εταιρεία με είδη υγιεινής).

Αυτό το ξενοδοχείο πόλης βρίσκεται στην περιοχή του πάρκου Θεοτοκόπουλου. Σχεδιάζεται επίσης η δημιουργία ενός ακόμη ξενοδοχείου 147-160 δωματίων στην περιοχή του “Μητέρα”.

Ο επιχειρηματίας που ασχολείται επαγγελματικά με τον τουρισμό βρίσκεται στη φάση της υπογραφής των τελικών συμβολαίων για να προχωρήσει η επένδυση.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο εδώ: patris.gr