Σε ένα πλήρως ανακαινισμένο περιβάλλον, όπου η λειτουργικότητα συνδυάζεται με τον σύγχρονο και πρωτοποριακό σχεδιασμό, οι αίθουσες πολλαπλών χρήσεων Pacific 1 & 2 και Atlantic του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza μπορούν πλέον να καλύψουν τις ανάγκες κάθε επιχειρηματικής και κοινωνικής εκδήλωσης. Οι αίθουσες ανακαινίσθηκαν και αναβαθμίστηκαν με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και οπτικοακουστικά μέσα, προσφέροντας μια αποτελεσματική εμπειρία σε ένα εκλεπτυσμένο περιβάλλον.

Μια ζεστή, αλλά και επιβλητική ατμόσφαιρα διαμορφώνεται μέσα από τις απαλές αποχρώσεις των νέων ξύλινων δρύινων επενδύσεων και της κομψής ταπετσαρίας στους τοίχους, υλικά που τονίζονται μέσω του προσεκτικά σχεδιασμένου φωτισμού. Τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού είναι οι λεπτές κάθετες γραμμές και η εναλλαγή του ύφους των υλικών στους τοίχους, ενώ στις οροφές εναλλάσσονται φωτεινά γραμμικά στοιχεία (φωτιστικά ) και σκοτεινά γραμμικά στοιχεία (στόμια κλιματισμού).

Το νέο σύστημα φωτισμού, πλήρως αυτοματοποιημένο και ελεγχόμενο, καθώς και το σύγχρονο ηχητικό σύστημα, και o άρτιος κλιματισμός και αερισμός προσδίδουν μία ευεξία στο χώρο που μπορεί να υποδεχτεί μεγάλη ποσότητα επισκεπτών. Στοιχεία ενοποίησης και διαχωρισμού με κινητά πανέλα μεταβάλλουν τον χώρο προσαρμόζοντας πολυλειτουργικότητα «κλειστού» και ανοικτού τύπου, ανάλογα με τις ανάγκες των επισκεπτών.

Ταυτότητα έργου:

Αρχιτεκτονική μελέτη και κατασκευή: AIRTEC ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Μηχανολογική μελέτη και κατασκευή: ECM Clima

Μελέτη φωτισμού: CPLD-LIGHTING DESIGN CONSULTANTS