της Τίτης Βελοπούλου, athensmagazine.gr*

Είναι αλήθεια ότι τους τελευταίους μήνες έχω διαπιστώσει ένα ολοφάνερο hotel… booming. Κυριολεκτικά δεν προλαβαίνω τις νέες αφίξεις στον ξενοδοχειακό χάρτη της Αθήνας. City hotels, boutique, apartments, suites… ξεφυτρώνουν κάθε τόσο στις γειτονιές της πόλης μας!

Αυτή τη φορά τα νέα με οδήγησαν στην περιοχή του Φιξ για να γνωρίσω ένα καινούριο hotel concept, αυτό των NLH, που άνοιξε τον Ιανουάριο επί της Λεωφ. Συγγρού. Το NLH FIX | Neighborhood Lifestyle Hotels, όπως άλλωστε σημαίνει και το όνομα του νέου brand, δεν αφορά μόνο στο hoteling, αλλά και σε ένα διαφορετικό comfort lifestyle εντός και… εκτός του δωματίου. H περιοχή, λίγα μόλις βήματα από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και 400 μ. από το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, καθόλου τυχαία, καθώς συνυπογράφει το… Neighborhood.

Υπάρχει ένα ξενοδοχείο στην καρδιά της Αθήνας που έχει κάνει τον ύπνο… τέχνη, έχει κερδίσει άριστες κριτικές, ξεχωρίζει για το design του και το λατρεύουμε για τη φιλοσοφία του!

Οι 12 κομψές σουίτες του (6 corner και 6 avenue view), στεγασμένες σε ένα επταώροφο κτήριο που φιλοξενούσε μέχρι πριν λίγο καιρό γραφεία, ξεχωρίζουν για τις μοντέρνες παροχές (στρώματα Coco-Mat, smart TV 40′ με δορυφορικά κανάλια, Nespresso, θυρίδα ασφαλείας, επιφάνεια εργασίας, pillow menu, bath amenities) εξασφαλίζοντας άριστη διαμονή.

Αξιοσημείωτα ευρύχωρες (33-39 τ.μ.), ιδιαίτερα φωτεινές, λειτουργικές με γνώμονα την elegant αισθητική (με kitchenette κρυμμένο), με θαυμάσια ψηφιδωτά μπάνια στοχεύουν σε ένα new age lifestyle, που ενδείκνυται τόσο για τον leisure όσο και για τον business ταξιδιώτη.

Επίσης, πράγματα που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά, αλλά ο επισκέπτης τα αισθάνεται κατά την παραμονή του, όπως η πλήρης ηχομόνωση, το ειδικό βινυλικό πάτωμα, η ενεγειακή κάλυψη, αποδεικνύουν ότι τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη του…

Aυτό είναι το νέο design ξενοδοχείο στην καρδιά της Αθήνας σε μια πρώτη… εμφάνιση! Το travelstyle μπήκε πρώτο στο Lozenge hotel και σας αποκαλύπτει όλα αυτά που το κάνουν τόσο ξεχωριστό!

Φωτό: Τίτη Βελοπούλου

(*)  Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο: athensmagazine.gr