Το St George Lycabettus είναι ένα μοναδικό lifestyle hotel στους πρόποδες του Λυκαβηττού. Πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα και ιστορικά ξενοδοχεία της Αθήνας και κατέχει μια προνομιακή θέση στον τουριστικό χάρτη της πόλης διπλά σε μοναδικές boutique, εστιατόρια και μουσεία της πόλης.  Εκτός από τα υψηλά επίπεδα φιλοξενίας 5 αστέρων και την μοντέρνα αισθητική του ξεχωρίζει επίσης για την μοναδική θέα που προσφέρει λόγω της θέσης του. Η πανοραμική θέα που προσφέρει και εκτείνεται από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, τον καταπράσινο λόφο του Λυκαβηττό και μέχρι τα νησιά του Σαρωνικού έχει αναφερθεί και βραβευτεί από τα World Luxury Hotel Awards ως μία από τις πιο εντυπωσιακές στον κόσμο από τον ελληνικό και τον διεθνή τύπο.

Το Forbes, το μεγαλύτερο οικονομικό περιοδικό στον κόσμο, παρουσίασε τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία στην Ευρώπη, που έχουν μοναδική θέα. Στις κορυφαίες επιλογές του συμπεριέλαβε και το αθηναϊκό St. George Lycabettus.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να εκτιμήσετε την πολιτιστική ιστορία της Αθήνας από το λόφο του Λυκαβηττού. Πρόκειται για το υψηλότερο σημείο της πόλης. Το St George Lycabettus Hotel βλέπει απευθείας στο πάρκο. Οι επισκέπτες μπορούν να μυρίσουν το πευκοδάσος, έχοντας παράλληλα τη θέα της πόλης. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι ιδανική και οι υπηρεσίες που προσφέρονται ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των επισκεπτών».

Επίσης, το Luxury Travel Magazine  αναφέρει το ξενοδοχείο ως ‘το διαμάντι της Αθήνας’ και την  ‘πιο πολυπόθητη διεύθυνση της πόλης’ με το εκλεκτικό  design εμπνευσμένο από την Ελληνική και διεθνή τέχνη, μόδα και φωτογραφία.

     

     

Αλλά και το L’Officiel προτείνει στους αναγνώστες του το ανακαινισμένο St.George Lycabettus Lifestyle hotel στην Αθήνα ως την κορυφαία επιλογή στην καρδιά της Αθήνας με εντυπωσιακή θέα από όλους τους ορόφους και κομψό περιβάλλον και παροτρύνει και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες να το ‘ανακαλύψουν επειγόντως’ όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.