Ένα νέο boutique ξενοδοχείο στην καρδιά της Αθήνας σχεδιάζει να ανοίξει μέχρι το 2019 ο όμιλος Intrakat.

Η κατασκευαστική εταιρεία υπέγραψε μίσθωμα 20 χρόνων για το διατηρητέο ακίνητο επί της οδού Κολοκοτρώνη 3 – 5 και Βουλής (πίσω από την παλιά Βουλή), μέσω διαγωνισμού που πραγματοποίησε η Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΠΑΑΠΕΔ), με σκοπό τη μετατροπή του σε boutique ξενοδοχείο.

«Η επιλογή μας να αποκτήσουμε ένα εμβληματικό διατηρητέο ​​κτήριο στην καρδιά της Αθήνας και να το μετατρέψουμε σε boutique ξενοδοχείο, αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας η οποία εστιάζει στους «χρυσούς» τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας, ανέφερε ο CEΟ της εταιρείας Πέτρος Σουρέτης.

   

Φορέας Έργου: INTRAKAT

Τόπος Εκτέλεσης: Αθήνα – Κολοκοτρώνη 3-5

Περιγραφή: Ανάπτυξη και λειτουργία boutique ξενοδοχείου 5* – 45 κλειδιών σε διατηρητέο κτίριο

Περίοδος Εκτέλεσης: Οκτώβριος 2017 – Μάρτιος 2019

Διαχείρισης Ανάπτυξης  : INTRADEVELOPMENT

Το κτήριο έχει συνολική επιφάνεια 4.160 τ.μ., και πρόκειται να μισθωθεί με μηνιαίο ενοίκιο στα 40.000 ευρώ για 20 χρόνια, με δυνατότητα παράτασης για άλλα 20 και με ελάχιστη αναπροσαρμογή 1% το χρόνο. Το συνολικό οικονομικό όφελος για την ΥΠΑΑΠΕΔ από τη συγκεκριμένη σύμβαση μισθώσεως, τα 20 πρώτα χρόνια θα είναι κατ΄ ελάχιστον 10,35 εκατ. ευρώ. Μετά τις αναγκαίες εργασίες ανακαίνισης οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν έως το 2019, το τριώροφο διατηρητέο ​​κτήριο θα ανοίξει τις πύλες του ως boutique ξενοδοχείο 45 δωματίων.