της Βασιλικής Κουρλιμπίνη, capital.gr*

Με γρήγορο ρυθμό προχωρούν οι εργασίες για την υλοποίηση της νέας επένδυσης της αμερικανικής ξενοδοχειακής αλυσίδας Wyndham Hotel Group στην πλ. Καραϊσκάκη- τη δεύτερη κατά σειρά στην περιοχή μέσα σε δύο χρόνια. Το πρότζεκτ αφορά στη δημιουργία πολυτελούς συγκροτήματος με σουίτες, με το έργο να βρίσκεται ήδη σε κατασκευαστική φάση. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το συγκρότημα θα ονομαστεί Wyndham Grand Residences & Suites.

Το συγκρότημα θα περιλαμβάνει σύμφωνα με τους επενδυτές 94 πολυτελείς σουίτες. Βρίσκεται επί της πλ. Καραϊσκάκη, στην οδό Αχιλλέως, καταλαμβάνοντας τους πάνω ορόφους του ακινήτου, στο ισόγειο του οποίο λειτουργεί εδώ και περίπου ένα χρόνο κατάστημα της αλυσίδας αρτοποιίας “Bread Factory”.

Η επένδυση επελέγη να υλοποιηθεί ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens (το ξενοδοχείο άνοιξε το Δεκέμβριο του 2016, στο κτίριο ιδιοκτησίας του ομίλου  Βιοχάλκο, όπου μέχρι το 2012 λειτουργούσε το Athens Imperial), η λειτουργία του οποίου σηματοδότησε την είσοδο της ελληνικής αλυσίδας στην ελληνική αγορά των ξενοδοχείων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η επένδυση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στην άνοιξη (ώστε να μην χαθεί η έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου) και το αργότερο μέχρι τον Ιούνιο, όπως έχει τεθεί στο χρονοδιάγραμμα των επενδυτών. Στην επένδυση συμμετέχει η εταιρεία διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων Zeus International, που έχει επίσης αναλάβει τη διαχείριση του Wyndham Grand Athens, αλλά και της μονάδας της Wyndham στο Λουτράκι (πρώην Poseidon Resort).

(*) Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο: capital.gr