Το βραβευμένο Luxury Spa “Thermae Sylla Spa & Wellness Hotel” βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες και τους χώρους του. Έτσι, η ιδιοκτήτρια εταιρεία “ΑΝΚΑΡ ΑΕ”, προχώρησε σε μια σειρά διαδοχικών ανακαινίσεων με στόχο να παρέχει στους πελάτες της αισθητικά σύγχρονους και λειτουργικούς χώρους.

Τα τελευταία 2 χρόνια, σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο «Χάρης Παπαϊωάννου & Συνεργάτες» αναδιαμόρφωθηκαν πλήρως 49 δωμάτια στο βασικό διατηρητέο κτίριο του συγκροτήματος καθώς και ένα μεγάλο τμήμα από τους κοινόχρηστους χώρους του (διάδρομοι, λουτρά, κλπ.).

Στο νέο κτίριο του συγκροτήματος η ανακαίνιση επικεντρώθηκε σε 18 δωμάτια, ενώ στο χώρο του spa εκσυγχρονίστηκε τόσο η είσοδος, όσο και τα αποδυτήρια και η υποδοχή.

 

Ευθυγραμμίζοντας τις σύγχρονες τάσεις του σχεδιασμού με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και την ευρύτερη καλαισθησία του Thermae Sylla Spa, κάθε όροφος πλέον διαθέτει το δικό του διακριτά διαφορετικό στυλ διαδρόμων με ξεκούραστο απαλό φωτισμό.

Με γνώμονα τη φιλόξενη πολυτέλεια και την καλή διάθεση, τα δωμάτια, ανάλογα με τη θέση τους στο κτίριο (sea view – garden view – pool view) απέκτησαν ένα ξεχωριστό ύφος που συνδυάζει την άνεση και την οικειότητα. Φρέσκα νέα χρώματα και υλικά σε επενδύσεις τοίχων, νέα δάπεδα, υφάσματα και έπιπλα, προσφέρουν στον επισκέπτη τη χαλάρωση, που αρμόζει σε ένα αναγνωρισμένο destination spa πέντε αστέρων.

Άρθρο από το Hotel Design Magazine and Guide Winter 2019!

Διαβάστε εδώ το τεύχος:

https://www.hoteldesign.gr/hotel-design-news/hotel-design-magazine-and-guide-no-24/

ΠΗΓΗ: