Το St.George Lycabettus Lifestyle Hotel στο Κολωνάκι άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουνίου!

Πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα και ιστορικά ξενοδοχεία της Αθήνας και κατέχει μια προνομιακή θέση στον τουριστικό χάρτη της πόλης διπλά σε μοναδικές boutique, εστιατόρια και μουσεία της πόλης.  Εκτός από τα υψηλά επίπεδα φιλοξενίας 5 αστέρων και την μοντέρνα αισθητική του ξεχωρίζει επίσης για την μοναδική θέα που προσφέρει λόγω της θέσης του. Η πανοραμική θέα, που προσφέρει, εκτείνεται από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, τον καταπράσινο λόφο του Λυκαβηττό και μέχρι τα νησιά του Σαρωνικού.

Εφαρμόζει όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και καθαριότητας και παρέχει τη δυνατότητα για contactless check-in /out, καθώς και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό που επιτρέπει στους επισκέπτες του να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη διαμονή τους και τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει.

Το βραβευμένο lifestyle ξενοδοχείο  είναι ένα παράδειγμα σύγχρονης πολυτέλειας και διαχρονικής κομψότητας που μπορεί να φανεί μέσα από την πρόσφατη ανακαίνιση των 150 δωματίων, 10 σουιτών, lobby και κοινόχρηστων χώρων, όπως  το εξαιρετικό εστιατόριο, πισίνα & pool bar, αίθουσα τέχνης, VIP αίθουσα προβολής , μπουτίκ Ελλήνων σχεδιαστών, παιδότοπο και τρεις εντυπωσιακούς χώρους εκδηλώσεων!

Ο εκπληκτικός σχεδιασμός του St.George Lycabettus εμπνέεται από το τρίπτυχο “Τέχνη – Μόδα – Φωτογραφία”

Ειδικότερα, ο δεύτερος όροφος είναι αφιερωμένος στους Έλληνες σχεδιαστές μόδας. Διαχρονικοί σχεδιαστές όπως ο Γιάννης Τσεκλένης και η Λουκία καθώς και πιο σύγχρονοι σχεδιαστές όπως η Μαίρη Κατράντζου, η Σοφία Κοκοσαλάκη, ο Βασίλης Ζουλίας, ο Δάφνη Βαλέντε και πολλοί άλλοι.

Οι σουίτες ‘Jean-Claude Jitrois’, ‘Anna Molinari’ και ‘Pierre Cardin’ είναι αφιερωμένες στους διάσημους διεθνείς σχεδιαστές μόδας που είναι τακτικοί επισκέπτες στο ξενοδοχείο και χαρακτηρίζονται από εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, μετατρέποντας τις σε κομψoυς ‘ναούς’ μόδας.

Τα ανακαινισμένα δωμάτια και οι σουίτες στο Fashion Floor του ξενοδοχείου εγκαινιάστηκαν από τους διεθνώς αναγνωρισμένους Γάλλους σχεδιαστές Jean-Claude Jitrois & Chantal Thomass.

Ο πέμπτος όροφος είναι αφιερωμένος σε Έλληνες ζωγράφους όπως ο Δημήτρης Μυτάρας και ο Αχιλλέας Δρούγκας, ενώ ο πρώτος όροφος είναι αφιερωμένος στην ελληνική φωτογραφία.

Ο σχεδιασμός των δωματίων και των σουιτών πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά από Έλληνες αρχιτέκτονες. Κατερίνα Ευθυμίου(Positive+ Architects), Μαρία Παπατριαντάφυλλου και Omniview Design.

Σε κάθε όροφο του ξενοδοχείου μπορείτε να θαυμάσετε μια συλλογή από ελληνική τέχνη και πολιτισμό στους διαδρόμους.

Ενώ πολλά δωμάτια είναι θεματικά αφιερωμένα σε διάσημους Έλληνες συγγραφείς και ποιητές που κατοικούσαν στην περιοχή μας όπως ο Ελύτης, ο Καζαντζάκης και ο Παπαδιαμάντης.

Επιπλέον της προνομιακής του θέσης δίπλα σε πολιτιστικά αξιοθέατα και μουσεία στο κέντρο της Αθήνας, το ξενοδοχείο St George Lycabettus διαθέτει δικό του χώρο τέχνης και πολιτισμού.

Η Γκαλερί τέχνης SG,  φιλοξενεί συχνά ελληνικούς και ξένους καλλιτέχνες και εκθέσεις, διαδραστικές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις μόδας, artsy δείπνα, θεατρικές παραστάσεις και πολλά άλλα.

Η τελευταία προσθήκη στο St.George Lycabettus είναι η ολοκαίνουργια αίθουσα προβολής, ένα κινηματογραφικό θέατρο VIP που φιλοξενεί περίπου 30 άτομα το οποίο είναι διαθέσιμο για ιδιωτικές προβολές, παρουσιάσεις βιβλίων και συνέδρια.