της Στεφανίας Σούκη, newmoney.gr*

Το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων με την υπογραφή της Coco-mat στην περιοχή του Μακρυγιάννη είναι ήδη υπό κατασκευή (κεντρ. φωτ.), την ίδια στιγμή που τα σχέδια για το ”χακί” διατηρητέο επί της οδού Κολοκοτρώνη 3-5 και Βουλής σε μικρή απόσταση από την πλατεία Συντάγματος περιλαμβάνουν μία ακόμη πολυτελή μονάδα υψηλών προδιαγραφών.

Oι εργασίες για το νέο ξενοδοχείο της οικογένειας Ευμορφίδη στο κέντρο της Αθήνας, κάτω από την Ακρόπολη (σ.σ. πέρυσι άνοιξε το Coco-mat Hotel στο Κολωνάκι, επί της Πατριάρχου Ιωακείμ, ενώ το πρώτο εγχείρημα του ομίλου στην ξενοδοχειακή αγορά της Αθήνας ήταν το ξενοδοχείο της Κηφισιάς) είναι ήδη σε εξέλιξη με στόχο να έχει ολοκληρωθεί προς τις αρχές του 2019. Το νέο ξενοδοχείο, στην οδό Φαλήρου, πολύ κοντά στο Εθνικό Μουσείο Συγχρονης Τέχνης και τον σταθμό του μετρό, αποτελεί επένδυση της τάξεως των 10 εκατ. ευρώ και κατασκευάζεται με βάση την αρχιτεκτονική μελέτη των Elastic Architects. Θα διαθέτει 90 δωμάτια με όλες τις προδιαγραφές μιας μονάδας 5 αστέρων και- όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται- θα συνδυάζει ουσιαστικά τη λιτή πολυτέλεια με το ευ ζην, το οποίο πρεσβεύουν από το 1989, όταν ξεκίνησαν την πορεία τους στο εγχώριο επιχειρείν οι ιδρυτές της Coco-Mat, τα αδέλφια Παύλος και Μιχάλης Ευμορφίδης.

Η δεύτερη καινούρια …έλευση στον ξενοδοχειακό χάρτη της Αθήνας έχει να κάνει με το νέο ξενοδοχείο που σχεδιάζεται στο διατηρητέο επί της οδού Κολοκοτρώνη 3-5 και Βουλής, ιδιοκτησίας του Μετοχικού Ταμείου Στρατού στα πέριξ της πλατείας Συντάγματος.

(*)  Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο: newmoney.gr