Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε ότι μια θυγατρική της Hyatt έχει συνάψει συμφωνία franchise με τη Henderson Park και τη Hines για το πρώτο ξενοδοχείο Grand Hyatt στην Ελλάδα, το Grand Hyatt Athens.

Το άνοιγμα αναμένεται το 3ο τρίμηνο του 2018. Το ξενοδοχείο θα διαχειρίζεται η Kokari Limited και θα προσφέρει τολμηρή πολυτέλεια για τους επισκέπτες σε αυτόν τον προορισμό.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τα σχέδια για την πρώτη ιδιοκτησία της Hyatt στην Αθήνα με τη Henderson Park, τη Hines και την Kokari”, δήλωσε ο Takuya Aoyama, αντιπρόεδρος ανάπτυξης για την Ανατολική Ευρώπη, τη Ρωσία & την CIS της Hyatt.”.Από καιρό επιδιώξαμε να φέρουμε την εορταστική πολυτέλεια του brand Grand Hyatt στην ελληνική πρωτεύουσα. Η συμφωνία αυτή αποτελεί σημαντικό ορόσημο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, μια σημαντική αγορά ανάπτυξης για την Hyatt, μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις επέκτασης της Hyatt στην Τουρκία και στη Βουλγαρία “.

Το ξενοδοχείο 310 δωματίων βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στη Λεωφόρο Συγγρού στην περιοχή Κουκάκι της Αθήνας, κοντά σε γήπεδα γκολφ, εστιατόρια και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το λόφο Φιλοπάππου.

Το Grand Hyatt Athens θα είναι μοναδικά σχεδιασμένο για να αντικατοπτρίζει τον ελληνικό πολιτισμό με εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και καινοτόμο σχεδιασμό. Τα νέο κατάλυμα πρώτης κατηγορίας θα καλωσορίζει τους επισκέπτες μαζί με ένα εντυπωσιακό μπαρ και εστιατόριο στον τελευταίο όροφο, μια εξωτερική πισίνα και εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη. Οι επιπλέον παροχές θα περιλαμβάνουν αίθουσες για φαγητό και ποτό, μεγάλες αίθουσες εκδηλώσεων καθώς και σπα και γυμναστήριο.

“Το Grand Hyatt Athens επιλέχθηκε καθώς συνδυάζει την πολυτέλεια με την ιστορική κληρονομιά”, δήλωσε ο Nick Weber, ιδρυτικός συνεργάτης του Henderson Park.

Η ελληνική πρωτεύουσα είναι ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης με περισσότερους από 4,5 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο. Με την κεντρική του θέση, το Grand Hyatt Athens απευθύνεται σε επαγγελματίες ταξιδιώτες και ταξιδιώτες αναψυχής, που αναζητούν εξαιρετικές συνθήκες.

“Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Hines, το Henderson Park και το Grand Hyatt για τη λειτουργία του νέου Grand Hyatt Athens”, δήλωσε η Τίνα και ο Γιάννης Δασκαλαντωνάκης, συνιδρυτές Ομίλου Y&T Daskalantonakis Knossian Group, το οποίο έχει στην κατοχή του την Kokari Limited. “Είμαστε σίγουροι ότι το ξενοδοχείο θα ανταποκριθεί στις ανάγκες των επισκεπτών μας.”

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σήμερα σε μεγάλη ανακαίνιση και θα αποτελέσει το δεύτερο ξενοδοχείο Hyatt στην Ελλάδα, μετά το Hyatt Regency Thessaloniki.