Με στόχο τη διαρκή βελτίωση των υποδομών της η ιδιοκτήτρια εταιρία Αφοί Μουσαμά ΑΞΕ, προχωρά σε ολική ανακαίνιση του συνεδριακού χώρου Ballroom, του μεγαλύτερου χώρου εκδηλώσεων του Crowne Plaza Athens City Center.

Στην υποδοχή (foyer), η οροφή θα αποτελεί μια σύνθεση τριγωνικών επιφανειών εμπνευσμένη από τη λογική του origami. Με αυτό τον τρόπο ο ατμοσφαιρικός χαρακτήρας ενισχύεται από το σχεδιασμό του συνολικού φωτισμού που έχει γίνει προκειμένου να διαμορφώνει το χώρο ανάλογα με τις ανάγκες του event που φιλοξενεί. Κάθε αίθουσα έχει σχεδιαστεί με μέγιστη ευελιξία χρήσης και ανάλογα σενάρια φωτισμού. Το ύφος, κομψό και διακριτικά πολυτελές ισορροπεί ανάμεσα στο μοντέρνο και στο οικείο.

Δημιουργείται έτσι ένας σύγχρονος χώρος, πλήρως εξοπλισμένος με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η οποία ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ενός conference center με ευρωπαϊκά πρότυπα. Οι αίθουσες μπορούν να λειτουργήσουν είτε μεμονωμένες και πλήρως αυτόνομες, είτε ενιαίες στο σύνολό τους προκειμένου να καλύψουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης.

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στο τέλος Αυγούστου, οπότε και θα ξεκινήσει η επαναλειτουργία του χώρου.