Το The Stanley αρχές Απριλίου 2017 ολοκλήρωσε μια ανακαίνιση 261 δωματίων από τα 385 του συνόλου.

Παράλληλα ανακαινίστηκαν οι διάδρομοι στους ορόφους, καινούριος φωτισμός και καινούριες πόρτες δωματίων με «RFID» ανέπαφες ηλεκτρονικές κλειδαριές.

Προστέθηκαν 2 νέες αίθουσες συνεδριάσεων στις υπάρχουσες 3 και ένα ολοκαίνουριο γυμναστήριο.

Το The Stanley ξεκίνησε από το 2015 να επενδύει και θα υπάρξει και συνέχεια.

Τα τελευταία χρόνια το ξενοδοχείο The Stanley έχει αλλάξει και έχει προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη. Σήμερα, μετά από 3 επιτυχημένεςανακαινίσεις το ξενοδοχείο The Stanley παρουσιάζει με υπερηφάνειατις νέες αλλαγές.

Ανακαίνιση 2017

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Στα ανακαινισμένα δωμάτια του ξενοδοχείου The Stanley εισάγουμε ένα μοντέρνο συνδυασμού χρωμάτων, υψηλής ποιότητας ηχομόνωσης, νέων επίπλων, τηλεοράσεων επίπεδης οθόνης και παροχών υψηλής ποιότητας, προσφέροντας στους επισκέπτες μια πιο χαλαρωτική και ήρεμη διαμονή.

ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ

ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ

Ο ολοκαίνουργιος φωτισμός, το νέο δάπεδο και οι νέες πόρτες μεταμορφώνουν τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου The Stanley. Με μοντέρνα και ανανεωμένη αίσθηση, μειώνοντας ταυτόχρονα το συνολικό θόρυβο και με ιδιαίτερη προσοχή ώστε οι επισκέπτες να έχουν μια ήρεμη και ξεκούραστη διαμονή στο ξενοδοχείο.

ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Το γυμναστήριο διαθέτει μια σειρά μηχανημάτων cardio, εξοπλισμό κατάρτισης δύναμης και βάρη, εγκαταστάσεις μασάζ και σάουνα, επιτρέποντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να παραμείνουν σε φόρμα μακριά από το σπίτι.

ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ

Με τις απαιτήσεις των σημερινών εταιρικών ταξιδιωτών, το The Stanley έχει προσθέσει δύο νέους χώρους συνεδρίων που είναι εξοπλισμένοι με τον τελευταίο A / V και τεχνικό εξοπλισμό για να χειριστούν όλες τις επιχειρηματικές ανάγκες.