Πέμπτη 13η & Παρασκευή 14η Φεβρουαρίου 2020

Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου με μεγάλη χαρά, διοργανώνει το Σχολείο Τουρισμού OnTour ΡΟΔΟΥ,  με τη στήριξη της Τουριστικής σχολής ANKO. Της ομάδας επαγγελματιών, που πλαισιώνουν την τοπική διοργάνωση, ηγείται ο Local Ambassasor Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, κος Μανώλης Μαρκόπουλος και η Διεθύντρια της ANKO κα Στεργία Έψιμου.

Πρόκειται για μία εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία γεννήθηκε από τη σύμπραξη του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) και του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και τελεί υπό την ακαδημαϊκή Αιγίδα του Διεθνούς Ελληνικού Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στόχος της είναι να «εξοπλίσει» τους επαγγελματίες του τουρισμού με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες, προσφέροντάς τους κίνητρα και έμπνευση μέσα από εξειδικευμένους ομιλητές, οι οποίοι θα προσφέρουν σημαντικές γνώσεις μέσα από διαδραστικές εισηγήσεις σε τουριστικά θέματα και σύγχρονες θεματικές ενότητες. Απευθύνεται σε όσους άμεσα ή έμμεσα, απασχολούνται και επηρεάζουν το τουριστικό προϊόν και τις υπηρεσίες της Ρόδου.

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour, έχει ήδη επισκεφτεί 10 προορισμούς (Πόρο, Πιερία, Σκιάθο, Χίο, Χαλκιδική, Ναύπλιο, Κεφαλονιά, Λήμνο, Κώ και Κορινθία) και έχουν συμμετάσχει πάνω από 3.000 άτομα.   Εδώ στη Ρόδο, θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν δωρεάν πάνω από 300 συμμετέχοντες, οι οποίοι θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από το διεθνές πανεπιστήμιο, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Την πρώτη ημέρα 13/02, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες, ενώ τη δεύτερη ημέρα 14/02, workshops.

Οι αιτήσεις του Σχολείου Τουρισμού OnTour ΡΟΔΟΥ είναι ανοιχτές!- εγγραφή στην ιστοσελίδα της Ε.Ξ.Ρ.

1η ημέρα Πέμπτη 13/02/2020 Cinema Pallas

2η ημέρα Παρασκευή 14/02/2020 workshop στην Τουριστική σχολή ANKO:

  1. Customer experience 10:00-12:00
  2. “Ταυτότητα Προορισμού (Destination Branding)” H εικόνα του τόπου στον κόσμο! 13:00-15:30
  3. Coaching & Communication 13:00-15:30

Με ενθουσιασμό και χαρά σας περιμένουμε στο 1ο σχολείο Τουρισμού OnTοur Ρόδου! Μία δράση ελεύθερης διάδοσης γνώσης!