Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας συναντήθηκε την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 με τον Δήμαρχο Κέρκυρας κ. Νικολούζο, παρουσία των Αντιδημάρχων Τουρισμού κ. Καββαδία και Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αναστασόπουλο, καθώς και τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. κ. Φαϊτά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης έθεσε στον Δήμαρχο το σημαντικότερο θέμα που ανησυχεί τον κλάδο εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου και είναι αυτό της αποκομιδής των απορριμμάτων, καθώς επίσης και ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ύδρευση, τη λειτουργία βιολογικών σταθμών, την έγκαιρη παραχώρηση των παραλίων, την επαναφορά των κατευθυντήριων πινακίδων των ξενοδοχείων, την τουριστική προβολή, την κατάσταση του οδικού δικτύου, τη στήριξη της λειτουργίας του ΙΕΚ Τουρισμού Κέρκυρας, τη βράβευση επαναλαμβανόμενων πελατών, τη στήριξη της προσπάθειας της Ένωσης για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κέρκυρας – Σαγιάδας και τη βοήθεια του Δήμου για την ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του μας διαβεβαίωσε ότι προβλήματα όμοια του 2016 με τα απορρίμματα δεν θα υπάρξουν διότι έχουν δρομολογηθεί οι λύσεις επί του συγκεκριμένου θέματος. Ακόμα μας ενημέρωσε για το θέμα της ύδρευσης, τα μεγάλα τεχνικά έργα του Δήμου, όπως ο Φοίνικας, την ΟΧΕ, το κυκλοφοριακό, την αντικατάσταση του Δημοτικού φωτισμού και τον προγραμματισμό πολιτιστικών εκδηλώσεων για το 2017.