ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ: «Είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα για το μέλλον της Ρόδου και όλων των Ροδιτών»

Συγκροτήθηκε σε σώμα την Παρασκευή 26.01.2018 το νέο Δ.Σ της ΕΞΡ, μετά την πρόσφατη εκλογή των μελών του κατά τη Γενική Συνέλευση της Ένωσης. Σε κλίμα ενότητας κι αποφασιστικότητας το Διοικητικό Συμβούλιο επιβεβαίωσε την αποφασιστικότητά του, τόσο για την υποστήριξη των μελών της Ένωσης, καθώς το ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον συνεχίζει να εμφανίζει σοβαρές δυσκολίες και αντιξοότητες, όσο και για την ενίσχυση της συνεισφοράς των ξενοδόχων στην τοπική οικονομία και απασχόληση, και στη βελτίωση της καθημερινότητας των Ροδιτών.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο επανεκλεγείς Πρόεδρος της ΕΞΡ κ. Αντώνης B. Καμπουράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πρώτα απ’ όλα ευχαριστώ τους συναδέλφους μου για την τιμή και την εμπιστοσύνη να με εκλέξουν για τρίτη συνεχόμενη φορά στο τιμόνι της ιστορικής Ένωσής μας. Προχωράμε όλοι μαζί, διατρανώνοντας την αμετακίνητη βούλησή μας να συνεχίσει να είναι η Ένωσή μας πηγή χαμόγελου και αισιοδοξίας για τον κλάδο μας, για τη Ρόδο μας και για όλους τους Ροδίτες.

Παρά τη φοροεπιδρομή και τον αθέμιτο ανταγωνισμό από τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, που υφίστανται σήμερα οι ξενοδόχοι, καταφέραμε να κάνουμε άλλη μια χρονιά το πατριωτικό μας καθήκον. Ωστόσο δεν εφησυχάζουμε. Έχουμε αγώνες μπροστά μας. Θα τους δώσουμε με τόλμη και τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία, προκειμένου ενωμένοι σαν γροθιά να στηρίξουμε όλα τα μέλη μας. Θα τους δώσουμε για να προασπίσουμε την απασχόληση των εργαζομένων μας, με τους οποίους θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε καθαρές σχέσεις, σχέσεις συνεργασίας, με βελτιωμένους όρους για το κοινό όφελος, εφόσον βεβαίως κι αυτοί αντιλαμβάνονται με τον ίδιο τρόπο την αξία αυτών των σχέσεων. Θα τους δώσουμε για να εξακολουθήσουμε να αφήνουμε το κοινωνικό αποτύπωμά μας στη Ρόδο μας, στηρίζοντας έμπρακτα την οικονομία της, σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων, και την κοινωνία της που αντιμετωπίζει τις συνέπειες της κρίσης σε πολλά επίπεδα.

Η ΕΞΡ ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι πρωτοπόρος στην προσφορά στον τόπο. Τιμούμε στο ακέραιο την ιστορία μας και είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα για το μέλλον της Ρόδου και όλων των Ροδιτών».