Ενόψει των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, ο ΣΕΤΕ θέτει από σήμερα σε λειτουργία την τηλεφωνική γραμμή 214.214.1000 για τους επαγγελματίες (μόνον) του ελληνικού τουρισμού.

Καλώντας στον συγκεκριμένο αριθμό, οι τουριστικές επιχειρήσεις μπορούν να θέτουν ερωτήματα στον ΣΕΤΕ, ώστε να ενημερώνονται υπεύθυνα και αποτελεσματικά, σε ότι αφορά επιχειρησιακά και λειτουργικά ζητήματα που μπορεί να προκύπτουν το επόμενο διάστημα.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται, ότι η ιστοσελίδα του ΣΕΤΕ www.sete.gr, ενημερώνεται συστηματικά με όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, ανακοινώσεις και χρήσιμες πληροφορίες.


Κοινή επιστολή ΣΕΒ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ,ΣΕΤΕ, ΚΕΕΕ

στον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα

Κοινή Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, κ. Αλέξη Τσίπρα απέστειλαν σήμερα οι Κοινωνικοί Εταίροι, κ.κ.Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), Γιώργος Καββαθάς Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), Βασίλειος Κορκίδης, Πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), Ανδρέας Ανδρεάδης, Πρόεδρος Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) καιΚωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) .

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής:

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε κατάσταση ασφυξίας και πάση θυσία πρέπει να βρεθεί άμεση λύση εντός της Ευρώπης και του Ευρώ.

Οι Κοινωνικοί Εταίροι και η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων της χώρας, ζητούμε συνάντηση μαζί σας εντός της ημέρας, προκειμένου να σας εκθέσουμε τις θέσεις και προτάσεις μας.

Με εκτίμηση,

Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος ΣΕΒ

Γιώργος Καββαθάς, Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ

Βασίλης Κορκίδης, Πρόεδρος ΕΣΕΕ

Ανδρέας Ανδρεάδης, Πρόεδρος ΣΕΤΕ

Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος ΚΕΕΕ