Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 η  Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων – ΠΟΔΙΞ – πραγματοποίησε για τα μέλη της την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel Athens.

Στην κοπή της πίτας παρευρέθηκε σύσωμο το συμβούλιο της ΠΟΔΙΞ, ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Πελεκανάκης,  ο κ Γιώργος Ματσίγκος Αντιπρόεδρος ΠΟΔΙΞ και Πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου,                    ο κ. Δημήτρης Κουμπαράκης Γενικός Γραμματέας ΠΟΔΙΞ και Πρόεδρος Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, ο κ. Γιάννης Σπανάκης, ταμίας της ΠΟΔΙΞ και του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Γιώργος Παπαμιχαήλ, εκπροσωπώντας τον Σύλλογο Διευθυντών Μακεδονίας – Θράκης, ο κ. Νίκος Πέτσης,ο κ. Γιώργος Σφακιανάκης,                  ο κ. Αλέξανδρος Σωμαράς και ο κ Δημήτρης Κάκαρης Πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Αθηνών – Αττικής.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν Διευθυντές ξενοδοχείων από όλη την Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή Αττικής.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΔΙΞ κ. Γιώργος Πελεκανάκης ευχήθηκε στα μέλη του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Αθηνών-Αττικής καλή επιτυχία στις δράσεις τους και στις επερχόμενες εκλογές τους και σε όλους Υγεία, Ειρήνη και μια Δυναμική και Αποτελεσματική Τουριστική σαιζόν όπως αυτή αρμόζει στα Ξενοδοχεία της χώρας.