Στα πλαίσια των προσπαθειών μας για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεών μας, και την προβολή της Θεσπρωτίας ως τουριστικό προορισμό, με απώτερο στόχο της αύξηση του αριθμού των επισκεπτών και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, συμμετέχουμε με περίπτερο στο Φεστιβάλ Τουρισμού 2016, που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη στις 26 έως 29 Μαΐου 2016.

Η δράση θα υποστηριχθεί από τους τοπικούς Συλλόγους όσον αφορά την λειτουργία του εκθεσιακού χώρου και την διανομή του τουριστικού υλικού.

Παράλληλα, και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εμπόρων & Ενοικιαζομένων Δωματίων Πέρδικας, προετοιμάζεται η υλοποίηση προβολής της Θεσπρωτίας σε τουριστικούς πράκτορες της Βόρειας Ελλάδας και επιχειρηματικές συναντήσεις Β2Β στα πλαίσια του Φεστιβάλ, με την υποστήριξη των διοργανωτών της εκδήλωσης.

Καλούμε τις τουριστικές επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας:

Α) που επιθυμούν την διανομή προωθητικών εντύπων των επιχειρήσεών τους στο Φεστιβάλ, να προσκομίσουν τα έντυπά τους, συσκευασμένα, στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας το αργότερο έως και την Παρασκευή 20/05/2016 και ώρα 14:00, και

Β) που επιθυμούν να συμμετέχουν στις επιχειρηματικές συναντήσεις Β2Β, να δηλώσουν συμμετοχή με την συμπλήρωση και αποστολή αίτησης στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας είτε μέσω fax στο 26650-29489, είτε μέσω email στο mitroa2@e-thesprotias.gr είτε ιδιοχείρως στα γραφεία του φορέα, το αργότερο έως και την Τρίτη 17/05/2016. Η Αίτηση Συμμετοχής θα διατίθεται από τους κατά τόπους Συλλόγους, από το Επιμελητήριο και βρίσκεται ανηρτημένη στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας www.e-thesprotias.gr .

Αναλόγως της συμμετοχής ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων στις συναντήσεις Β2Β, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας θα εξετάσει το ενδεχόμενο παραχώρησης λεωφορείου για την μεταφορά των μελών της αποστολής στην Θεσσαλονίκη και την επιστροφή τους στην Θεσπρωτία την ίδια ημέρα.

Οι ανωτέρω δράσεις παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς κόστος συμμετοχής για τις επιχειρήσεις μας στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας των υπηρεσιών μας.

 Εκ της Διοικήσεως

 Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας