Η IKUSI HellasIDComs και οι οι τοπικοί συνεργάτες της MSS Electronics-Μακατουνάκης Γιάννης, DigiTech-Παχιαδάκης Κώστας και Κλώντζας Γιώργος, διοργανώνουν τρεις ενημερωτικές ημερίδες σε Ρέθυμνο, Ηράκλειο & Αγ. Νικόλαο αντίστοιχα, με θέμα “IPTV, WiFi & τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία”.

Οι τρεις ημερίδες θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τους αντίστοιχους τοπικούς φορείς τις εξής ημέρες:

– Τη Δευτέρα 31/10/2016 & ώρα 18.00-20.00 στο Ρέθυμνο, στην αίθουσα του συλλόγου Ξενοδόχων Νομού Ρεθύμνου, Παπαναστασίου 3 (Βιο), 74 100.

– Την Τετάρτη 2/11/2016 & ώρα 18.00-20.00 στο Ηράκλειο, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, στην οδό Κορωναίου 9, 71202.

– Την Παρασκευή 4/11/2016 & ώρα 15.00-17.00 στον Αγ. Νικόλαο στην αίθουσα ERMINA του ξενοδοχείο Hermes, Ακτή Κούνδουρου 721 00.
iptvΥπάρχει μια καινούρια και πραγματική ανάγκη για αυτές τις ημερίδες:

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει εμφανής μια ιδιαίτερη ανάπτυξη των ηλεκτρονικών εφαρμογών που απευθύνονται σε χώρους φιλοξενίας – μια ανάπτυξη που έχει αποτέλεσμα την βελτίωση της σχέσης του ξενοδοχείου με τους επισκέπτες του, τη δημιουργία πρόσθετων εσόδων για την επιχείρηση με την παροχή ενός αριθμού υπηρεσιών εντός και εκτός του χώρου και την παροχή φιλικών υπηρεσιών στους επισκέπτες έτσι ώστε να τους κάνει να αισθάνονται “σαν στο σπίτι τους”.

Η τεχνολογία IPTV έχει συντελέσει τα μέγιστα για αυτή την ανάπτυξη, αφού έχει μετατρέψει την τηλεόραση από μια απλή συσκευή παθητικής τηλεθέασης, σε μια πολυδύναμη διαδραστική οντότητα, η οποία προσφέρει δεκάδες σύγχρονες υπηρεσίες στους φιλοξενούμενους μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης.

Παρέχει επίσης ένα πολύτιμο WiFi access point μέσα σε κάθε δωμάτιο, επιλύοντας οριστικά τα γνωστά προβλήματα οριακής κάλυψης και τυφλών σημείων στα δωμάτια, τα οποία είναι η κύρια αιτία παραπόνων για πελάτες αρκετών ξενοδοχείων.

Το ζείτε καθημερινά: ακόμη και τα μικρότερα παιδιά τα οποία είναι φιλοξενούμενοι στους χώρους σας έχουν ένα σύγχρονο κινητό τηλέφωνο ή ένα tablet και αναζητούν το WiFi του ξενοδοχείου!

Οι ημερίδες θα είναι συνέχεια των ανάλογων ημερίδων που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία σε Κεφαλονιά, Κέρκυρα Ρόδο και άλλους τουριστικούς προορισμούς.
Δεν θα είναι εκδηλώσεις παρουσίασης προϊόντων, αλλά πραγματικά ενημερωτικές ημερίδες για τις νέες τεχνολογίες οι οποίες στη σημερινή εποχή ενδιαφέρουν έντονα το Hospitality market.

Θα είναι χαρά μας να σας συναντήσουμε σε μία από τις ημερίδες, να συζητήσουμε σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που είναι σημαντικές για τον ξενοδοχειακό κλάδο και να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Εάν θέλετε να γνωρίζετε περισσότερες λεπτομέρειες για τα παραπάνω, δείτε τα αρθράκια με τίτλο: Τρεις ενημερωτικές ημερίδες στην Κρήτη και σειρά ενημερωτικών ημερίδων με θέμα “IPTV & τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία”.

Η αναλυτική θεματολογία της ημερίδας και τα ερωτήματα που θα απαντηθούν στη διάρκεια της, υπάρχουν στο: αναλυτική θεματολογία των ενημερωτικών ημερίδων “IPTV και τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία”.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον θα βρείτε και το άρθρο μας: τα ξενοδοχεία υψηλού επιπέδου και τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας IPTV.