Η IKUSI Hellas και η GoldBravo Reactive Systems Ltd – Νικόλαος Κουλιανός, διοργανώνουν μια ενημερωτική ημερίδα στην πόλη της Ρόδου με θέμα “IPTV & τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία”.

Υπάρχει μια νέα & πραγματική ανάγκη για αυτή την ημερίδα:
Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει εμφανής μια ιδιαίτερη ανάπτυξη των ηλεκτρονικών εφαρμογών που απευθύνονται σε χώρους φιλοξενίας – μια ανάπτυξη που έχει αποτέλεσμα την βελτίωση της σχέσης του ξενοδοχείου με τους επισκέπτες του, τη δημιουργία πρόσθετων εσόδων για την επιχείρηση με την παροχή αριθμού υπηρεσιών εντός και εκτός του χώρου και την παροχή φιλικών υπηρεσιών στους επισκέπτες έτσι ώστε να τους κάνει να αισθάνονται “σαν στο σπίτι τους”.

3-tv-screens2-0667px
Η τεχνολογία IPTV έχει συντελέσει τα μέγιστα για αυτή την ανάπτυξη, αφού έχει μετατρέψει την τηλεόραση από μια απλή συσκευή παθητικής τηλεθέασης σε μια πολυδύναμη διαδραστική οντότητα, η οποία προσφέρει δεκάδες σύγχρονες υπηρεσίες στους φιλοξενούμενους μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης.

Το ζείτε καθημερινά: ακόμη και τα μικρότερα παιδιά τα οποία είναι φιλοξενούμενοι στους χώρους σας έχουν ένα σύγχρονο κινητό τηλέφωνο ή ένα tablet!

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Τρίτη 25/10/2016 σε αίθουσα του ξενοδοχείου Plaza – Best Western Hotel (οδός Ιερού Λόχου 7) στη Ρόδο, από 18.00 έως 20.00 και θα είναι συνέχεια των ανάλογων ημερίδων που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία σε Κρήτη, Κεφαλονιά, Κέρκυρα και άλλους τουριστικούς προορισμούς.
Δεν θα είναι μια εκδήλωση παρουσίασης προϊόντων, αλλά μια πραγματικά ενημερωτική ημερίδα για τις νέες τεχνολογίες που στη σημερινή εποχή ενδιαφέρουν έντονα το Hospitality market.
Θα είναι χαρά μας να σας συναντήσουμε εκεί, να συζητήσουμε σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που είναι σημαντικές για τον ξενοδοχειακό κλάδο και να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Εάν θέλετε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τα παραπάνω, την αναλυτική θεματολογία της ημερίδας και τα ερωτήματα που θα απαντηθούν στη διάρκεια της, μπορείτε να δείτε το αρθράκι με τίτλο: ενημερωτική ημερίδα στη Ρόδο.