Η IKUSI Hellas, η IDComs και η Διαμαντής Μουτσιούλης ΑΕΒΕ, διοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη μία ενημερωτική τεχνολογική ημερίδα, η οποία πιστεύουμε ότι ενδιαφέρει όλα τα ξενοδοχεία υψηλού επιπέδου της Βόρειας Ελλάδας.

Η θεματολογία των συγκεκριμένων 4ήμερων εκδηλώσεων είναι: “IPTV, WiFi, κινητά και τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία”

Υπάρχει μια πραγματική ανάγκη για αυτή την ημερίδα:

Οι τεχνολογικές εξελίξεις ακολουθούν μια συνεχώς επιταχυνόμενη πορεία και η γενιά του millennium που αποτελεί την πλειοψηφία των φιλοξενούμενων στα ξενοδοχεία της χώρας μας, απαιτεί πλέον την εύχρηστη παροχή πληροφοριών και υπηρεσιών από τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Σε αρκετές υψηλού επιπέδου μονάδες φιλοξενίας και εξ’ αιτίας της οικονομικής κρίσης, έχει μείνει πίσω ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών που παρέχουν στους πελάτες τους. Αυτό αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα αρνητικής σύγκρισης σε σχέση με την παγκόσμια αγορά φιλοξενίας (η οποία προσφέρει ήδη αυτές τις υπηρεσίες) και είναι η κύρια αιτία για την χαμηλή αξιολόγηση πολλών ελληνικών μονάδων.

Στην ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνουμε, θα δείξουμε πως η τεχνολογία IPTV μπορεί να αποτελέσει το βασικό όχημα για άμεση βελτίωση αυτών των υπηρεσιών, για την άριστη κάλυψη όλων των χώρων και μονάδας με άψογη λήψη WiFi, για τους τρόπους που μπορούν να αξιοποιηθούν τα κινητά των πελατών και οι τηλεοράσεις του ξενοδοχείου, ώστε να δώσουν στους φιλοξενούμενους όλα αυτά που απαιτούν.
Θα δούμε επίσης πως μπορούμε να αυξήσουμε ουσιαστικά τα πρόσθετα έσοδα του ξενοδοχείου, προβάλλοντας έξυπνα τις υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει στους πελάτες του, μέσα από τις τηλεοράσεις των δωματίων, τις κοινόχρηστες τηλεοράσεις (Digital Signage), τα κινητά, τα tablet, τα laptop των πελατών.

Η ημερίδα της Β. Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13/3/2017 το απόγευμα από 18.00 έως 20.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της εταιρίας Link (Κωνσταντίνος Εκατός), στην οδό Αθανασίου Κανελλόπουλου 13 (περιοχή Κηφισιά), 542 49 στη Θεσσαλονίκη και θα είναι συνέχεια των ανάλογων ημερίδων που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία σε Αθήνα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ρόδο, Κρήτη και άλλους τουριστικούς προορισμούς.

Δεν θα είναι μια εκδήλωση παρουσίασης προϊόντων, αλλά μια πραγματικά ενημερωτική ημερίδα για τις νέες τεχνολογίες οι οποίες στη σημερινή εποχή έχουν μεγάλη σημασία για τοHospitality market.

Περισσότερες λεπτομέρειες υπάρχουν στο σχετικό άρθρο μας και στις ιστοσελίδες μας www.ikusi.gr & www.idcoms.gr.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας καλωσορίσουμε στην αίθουσα εκδηλώσεων Link (χάρτης).