Αυξήστε την ανταγωνιστικότητα & τα κέρδη του ξενοδοχείου σας με το πιο σύγχρονο σύστημα αντλιών θερμότητας Climaveneta.

hotel-arcimboldi-zesta-nera-xrisisΤην πιο συμφέρουσα και αξιόπιστη λύση αναζητούν οι ξενοδόχοι για να μειώσουν τις δαπάνες του ζεστού νερού και της θέρμανσης πισίνας.

Μπορεί όμως ένας ξενοδόχος να διαθέτει στο ξενοδοχείο του ζεστά νερά χειμώνα – καλοκαίρι, κάθε ώρα της ημέρας και στο 100% των αναγκών του;

Μπορεί να επενδύσει σε νέες σύγχρονες τεχνολογίες χωρίς επεμβάσεις και εργασίες εξωτερικές ή εσωτερικές;

Μπορεί να μην εξαρτάται πλέον από το πετρέλαιο και τις απρόβλεπτες τιμές του;

Είναι ο εξοπλισμός αξιόπιστος, απόλυτα ασφαλής για τους ενοίκους, δοκιμασμένος στην πράξη και χωρίς να απαιτεί κοστοβόρα συντήρηση;

Στα ερωτήματα αυτά θα δώσουν απάντηση οι μηχανολόγοι – μηχανικοί του ομίλου εταιρειών ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ, σε συνεργασία με τον κο Σωτηριάδη από την εταιρεία “Σωτηριάδης Ενεργειακά Συστήματα”, στους ξενοδόχους της Δυτικής Μακεδονίας, σε μια ημερίδα για τις αντλίες θερμότητας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016, στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα, στις 18:00 μ.μ.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν τεκμηριωμένα στοιχεία για τον τρόπο εξοικονόμησης ενέργειας με τα συστήματα της κορυφαίας στο είδος ευρωπαϊκής εταιρίας Climaveneta, τόσο στα ζεστά νερά όσο και στη θέρμανση της πισίνας ή άλλες εφαρμογές. Θα δοθεί έμφαση σε παραδείγματα εφαρμογών από υφιστάμενες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Ο όμιλος εταιρειών ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ συνεχίζοντας την πρωτοπόρο προσπάθεια ενημέρωσης με μηνιαίες ημερίδες και ενημερωτικά σεμινάρια σε επαγγελματίες του κλάδου, προχωρά στην πραγματοποίηση ημερίδων ανά την Ελλάδα για εφαρμογές στον ξενοδοχειακό τομέα.

Περισσότερες πληροφορίες :

http://www.climaveneta-hotels.gr/applications/zesta-nera-xrisis

Δήλωση συμμετοχής :

Υπεύθυνος διοργάνωσης Κος Σωτηριάδης, τηλ. 2461040135

jacuzzi-villa-paradise-naxos