“Η κατανάλωση ενέργειας έχει γίνει η μεγαλύτερη δαπάνη για το ξενοδοχείο μου. Θα ήθελα να μειώσω το κόστος, αλλά όχι εις βάρος της άνεσης των πελατών μου..!”

12115446_870638056383233_6212890118850203102_n-300x218Αυτό το ερώτημα, αλλά και άλλα πολλά συζητήθηκαν στην Ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε στις 14 Οκτωβρίου, στην Σαντορίνη. Οι παρευρισκόμενοι, συζήτησαν με τους Μηχανικούς της Rossato για θέματα εξοικονόμησης ενέργειας, σε θέρμανση ψύξη και θέρμανση πισίνας. Την Ημερίδα συντόνισαν ο Cristian Rossato, CEO της Rossato και η Maria Angela Martoriello, export manager της εταιρίας.

Η παρουσίαση της Rossato, περιελάμβανε εκτός των άλλων και παραδείγματα ξενοδόχων στην Σαντορίνη, που προτιμούν πλέον την Rossato, αλλά και τα πιο σημαντικά πράγματα, από τα οποία πρέπει να ξεκινήσει ένα ξενοδοχείο, ώστε να εξοικονομεί ενέργεια. Μπορείτε διαβάσετε ολόκληρη την παρουσίαση, στον σύνδεσμο που ακολουθεί:
Η παρουσίαση της Rossato (Σαντορίνη 14 Οκτωβρίου 2016).

O Κος Παππάς, μέλος του ΔΣ του GSTC, μας έδωσε με ενδιαφέρουσα στοιχεία, την σημερινή κατάσταση των ξενοδοχείων στην Ελλάδα, αλλά και τις τάσεις παγκοσμίως, γύρω από την αειφορία στον Τουρισμό. Μια παρουσίαση που αξίζει να μελετήσετε προσεκτικά: Η παρουσίαση του κου Παππά.