Ενημερωτική ημερίδα οργανώνει η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων-Διαμερισμάτων Ζακύνθου, την Κυριακή 22 Απριλίου στις 18:00, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του νησιού. Η Ομοσπονδία, καλεί τα μέλη της, να συμμετέχουν στην ημερίδα – σκοπός, της οποίας, είναι η ενημέρωση τους, σε τρέχοντα θέματα που αφορούν στις εξελίξεις στον κλάδο, αλλά και σε θέματα βασικών υποδομών της Ζακύνθου.

Ειδικότερα, θα γίνει ενημέρωση σχετικά με τα νέα της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ) και τα αποτελέσματα του τελευταίου συνεδρίου, θα παρουσιαστεί η νέα ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας καθώς και των προοπτικών που δίνει το channel manager, θα δοθούν αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το τέλος διανυκτέρευσης, την κατηγοριοποίηση και γενικές φορολογικές και λειτουργικές υποχρεώσεις των μελών, όπως και για τα νέα Αναπτυξιακά Προγράμματα.

Επίσης, εκπρόσωπος του Δήμου θα ενημερώσει για θέματα ύδρευσης, αποχέτευσης, βιολογικού, απορριμμάτων, ανακύκλωσης, σχέδιο προστασίας από τις πυρκαγιές κ.α., θα συζητηθεί το θέμα της ηχορύπανσης, του κυκλοφοριακού και της εγκληματικότητας και θα κατατεθούν προτάσεις της Ομοσπονδίας για την ανάπτυξη της Ζακύνθου για τα επόμενα χρόνια σε θέματα βασικών υποδομών.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Ομοσπονδίας και στο τηλ. 26950 49498 (μεταξύ 9 πμ και 2μμ, Δευτέρα έως Παρασκευή).

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΗΜΕΡΙΔΑΣ
18:00 – 18:15 Άφιξη
18:15 – 18:40 Έναρξη Ημερίδας από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ανδρέα Κοτσώνη
18:40 – 19:40 Χαιρετισμοί επισήμων – Τοποθετήσεις
19:40 – 20:10 Ομιλητής: Φώτης Κόττης (Πρόεδρος Επιμελητηρίου) * Ενημέρωση για τα αναπτυξιακά Ευρωπαϊκά Προγράμματα (ερωτήσεις – απαντήσεις)
20:10 – 20:25 Ομιλητής: Δημήτρης Θεριανός (Μέλος Δ.Σ. της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.) * Κινήσεις Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. – Κατηγοριοποίηση Τουρ. Καταλυμάτων (ερωτήσεις – απαντήσεις)
20:25 – 20:50 Ομιλητής: Γιάννης Καραμαλίκης – (Λογιστής) * Τέλος διανυκτέρευσης, γενικές φορολογικές & λειτουργικές υποχρεώσεις στα τουριστικά καταλύματα (ερωτήσεις – απαντήσεις)
20:50 – 20:55 Ομιλητής: Διονύσιος Νόμπελος (Γ. Γραμματέας Ομοσπονδίας) * Εισαγωγή για την Ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας
20:55 – 21:25 Ομιλητής: Νίκος Πομόνης – (Website Designer) * Παρουσίαση ιστοσελίδας www.zanterooms.com * Παρουσίαση Channel manager (ερωτήσεις – απαντήσεις)
21:25 – 21:35 Ο λόγος στους συμμετέχοντες για παρατηρήσεις ή τοποθετήσεις
21:35 Κλείσιμο Συνεδρίου από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ανδρέα Κοτσώνη