Η IKUSI Hellas και η IDComs διοργανώνουν δύο ενημερωτικές τεχνολογικές ημερίδες από 11.00 έως 13.00 το Σαββάτο 11/02 και την Κυριακή 12/2, στην αίθουσα Orion του ξενοδοχείου Sofitel Athens Airport και σας προσκαλούν να συμμετέχετε.

Στην ίδια αίθουσα θα πραγματοποιηθούν και μια σειρά ακόμα ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις από την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου έως και την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου.

Η θεματολογία των συγκεκριμένων 4ήμερων εκδηλώσεων είναι:

“IPTV, WiFi και τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία”

Οι ημερίδες και οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο Sofitel και όχι στον εκθεσιακό χώρο, επειδή στο ξενοδοχείο είναι εγκατεστημένο και σε πλήρη λειτουργία το πλέον σύγχρονο σύστημα αυτής της τεχνολογίας και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε όχι σε demo, αλλά σε πραγματικό περιβάλλον, τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας IPTV για τα ξενοδοχεία υψηλού επιπέδου.
Από την άλλη, η θέση του ξενοδοχείου εξασφαλίζει πολύ εύκολη πρόσβαση σε όλους τους επισκέπτες της έκθεσης, αφού βρίσκεται απέναντι από τις αφίξεις του αεροδρομίου, ακριβώς δίπλα από την Αττική οδό και τον τερματικό σταθμό του Μετρό/προαστιακού, ενώ κάθε 10 λεπτά αναχωρεί πούλμαν για την μεταφορά των επισκεπτών από και προς την έκθεση.

Θεωρούμε πως ενημερώσεις αυτής της μορφής μπορούν να συμβάλουν αποφασιστικά στην βελτίωση του τουριστικού προϊόντος και στην ανταγωνιστικότητα των ελληνικών ξενοδοχείων.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας καλωσορίσουμε στην αίθουσα Orion του Sofitel Athens Airport.

Δείτε εδώ την Αναλυτική θεματολογία των ενημερωτικών ημερίδων