Το ξενοδοχείο Pennyhill Park αποτελεί αγαπημένη επιλογή ανάμεσα στους αστέρες του Hollywood και βρίσκεται στην Αγγλία.

Το Pennyhill Park καλύπτει μια έκταση 4.000 τετραγωνικών μέτρων που συμπεριλαμβάνουν χώρους spa, 21 αίθουσες για θεραπείες και υπηρεσίες ομορφιά και ευεξίας, εστιατόριο βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin, 8 πισίνες και φυσικά… δωμάτια.

Με τόσες παροχές δεν είναι καθόλου παράλογο γιατί το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι το αγαπημένο πολλών διάσημων προσωπικοτήτων του Hollywood. Αυτό βρίσκεται στην περιοχή Bagshot της Αγγλίας, και έχει καταφέρει να προσελκύσει ακόμα και τους πιο δύσκολους επισκέπτες από την πρώτη στιγμή που άνοιξε για το κοινό.

Τις υπηρεσίες του, τις παροχές, τη θέα κλπ, έχουν απολαύσει πολλοί διάσημοι μεταξύ των οποίων, Ντάνιελ Γκρεκ, Νικόλ Κίντμαν, Κάμερον Ντίαζ, Τζάστιν Τίμπερλέικ, Κάθριν-Ζέτα Τζόουνς, Μάικλ Ντάγκλας, Λιούις Χάμιλτον, Ράσελ Κρόου και πολλοί, πάρα πολλοί ακόμη.

Οι εγκαταστάσεις του Pennyhill Park δημιουργήθηκαν το 1851, και πλέον προσφέρει στους επισκέπτες του 123 δωμάτια που ξεχωρίζουν για την διαφορετική μεταξύ τους θέα, αλλά και για τη διαφορετική διακόσμηση. Οι υπηρεσίες, είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του ξενοδοχείου. Μάλιστα εκείνος που θα επιλέξει μια διαμονή στην Exclusive Junior Suite, θα λάβει μαζί πλήρες αγγλικό πρωινό, γεύμα τριών πιάτων με ένα μπουκάλι κρασί, και χρήση των εγκαταστάσεων spa για μια ημέρα, και όλα αυτά στην τιμή των 1000 ευρώ (την ημέρα).

ΠΗΓΗ: