Η πρώτη ιδιοκτησία της Thompson Hotels στο Τέξας ανοίγει στο ανακαινισμένο, 460 εκατομμυρίων δολαρίων, ιστορικό κτήριο στο κέντρο της πόλης, The National, και γιορτάζει με την αποκλειστική έκθεση David Yarrow.

     

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε το άνοιγμα του Thompson Dallas, το οποίο αποτελεί μέρος της βραβευμένης μάρκας φιλοξενίας τρόπου ζωής Thompson Hotels. Ως το πρώτο ξενοδοχείο Thompson Hotel στο Τέξας, το Thompson Dallas βρίσκεται στην οδό N. Akard 205, στο ιστορικό κτήριο σχεδιασμένο από τον George-Dahl, The National, και διαθέτει 219 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 52 σουιτών, δύο σουιτών ρετιρέ και δύο γαστρονομικών επιλογών παγκόσμιας κλάσης.

Η αποκατάσταση της συντήρησης 460 εκατομμυρίων δολαρίων του The National, σε συνδυασμό με τις υψηλές γαστρονομικές προσφορές, τις τέχνες και την ψυχαγωγία της μάρκας Thompson Hotels, και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, γεφυρώνει την πλούσια κληρονομιά του Ντάλας στο The National με την επωνυμία Thompson Hotels να αποκτήσει μοντέρνα πολυτέλεια. Ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου ζωντανεύει μέσω μιας συνεργασίας μεταξύ της Caroline Todd και της Cindy Zelazny. Οι Merriman Anderson Architects είναι οι αρχιτέκτονες για την ανάπτυξη και την εσωτερική διακόσμηση.

     

Αρχικά σχεδιασμένο από τον George Dahl, τον αρχιτέκτονα υπεύθυνο για τα εμβληματικά καταστήματα του Ντάλας, όπως τα αρτ ντεκό κτίρια του Fair Park και του Neiman Marcus Downtown, τα εθνικά ιστορικά στοιχεία περιλαμβάνουν ανακαινισμένα αυθεντικά ξύλινα πάνελ με επένδυση από ορείχαλκο που ευθυγραμμίζουν τους τοίχους του ένατου ορόφου και τα πρωτότυπα 17.555 χειροποίητα εξωτερικά μαρμάρινα πάνελ που προέρχονται από το ίδιο λατομείο.

Περισσότερα από 2 εκατομμύρια δολάρια τέχνης και μοναδικής επίπλωσης από το Frieze London, το PAD London και τις διεθνώς αναγνωρισμένες γκαλερί επιλέχθηκαν προσωπικά από την σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Caroline Todd και βρίσκονται σε όλη την ιδιοκτησία. Πέρα από τη στέγαση του Thompson Dallas, το The National αναμένει να φιλοξενήσει μια ποικιλία από σημαντικές επιχειρήσεις και οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του Downtown Dallas, Inc.