Το Ξενοδοχείο 5 αστέρων της Λευκωσίας, το οποίο πρόσφατα μετονομάστηκε ως το The Landmark Nicosia City Hotel, ανακοινώνει περήφανα πως στο φαντασμαγορικό show της απονομής των World Travel Awards, που πραγματοποιήθηκε στις 8 & 9 Ιουνίου στην Madeira της Πορτογαλίας, αναδείχθηκε ως ο νικητής των «Cypruss Leading Hotel Suite 2019 Presidential»,  «Cypruss Leading Business Hotel 2019» για 7η συνεχή χρονιά καθώς και «Cypruss Leading Hotel 2019» για τρίτη φορά.

Τα WTA (World Travel Awards) ιδρύθηκαν το 1993 για να αναγνωρίσουν και να βραβεύσουν την αριστεία σε όλους τους τομείς της τουριστικής βιομηχανίας. Τα συγκεκριμένα βραβεία θεωρούνται ορόσημο για τον τουριστικό κλάδο.

Ο θεσμός γιορτάζει φέτος τα  26α του γενέθλια, ενώ έχει καθιερωθεί ως το υψηλότερο επίτευγμα που θα μπορούσε ποτέ να  λάβει, μια τουριστική υπηρεσία. Οι ψήφοι προέρχονται από σχεδόν 300.000 ταξιδιωτικούς επαγγελματίες, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται ταξιδιωτικά γραφεία και τουριστικοί οργανισμοί σε περισσότερες από 180 χώρες του κόσμου.

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του The Landmark Nicosia City Hotel στοχεύουν ακόμα πιο ψηλά, διατηρώντας άθικτη την αίγλη και το κύρος που το έφεραν στην κορυφή. Ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου, κ.Χάρης Μιχαήλ δήλωσε: «Είναι με ιδιαίτερη τιμή και περηφάνια που παραλαμβάνουμε αυτές τις βραβεύσεις. Η συνεχόμενες αναγνωρίσεις σε βραβεία αυτού το βεληνεκούς, μας επιβεβαιώνουν πως η σκληρή δουλειά, η αφοσίωση και πάνω από όλα η συνέπεια στην υψηλής ποιότητας φιλοξενία, είναι ο πυρήνας μας, η ψυχή της ομάδας μας. Αυτές είναι οι αξίες που θα διαφυλάξουν τη διαχρονική ουσία της φιλοξενίας για την οποία φημιζόμαστε».