Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει μπει δυναμικά στην βιομηχανία της φιλοξενίας, δημιουργώντας μοναδικά ξενοδοχεία σε διάφορες χώρες και προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες τους.

Κριστιάνο Ρονάλντο

Ύστερα από το πρώτο του ξενοδοχείο στη γενέτειρά του Μαδέιρα [δείτε εδώ: Εντυπωσιάζει το ξενοδοχείο του Cristiano Ronaldo στη Μαδέιρα], ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη στην ιδιοκτησία του άλλα τέσσερα ξενοδοχεία, ενώ πλέον στο Παρίσι θα υπάρχει και το έκτο του ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο θα έχει την επωνυμία «CR7» και τα εγκαίνια να έχουν προγραμματιστεί για το 2021. Η δημιουργία του ξενοδοχείου ανακοινώθηκε στη Λισσαβόνα από τον ξενοδοχειακό όμιλο Pestana, με τον οποίο ο άσος της Γιουβέντους συνεργάζεται στο συγκεκριμένο project, όπως και στα προηγούμενα ξενοδοχεία.

Το νέο αυτό ξενοδοχείο, 4 αστέρων, θα προσφέρει 210 δωμάτια και θα αποτελεί το μεγαλύτερο ξενοδοχείο  δικτύου του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το ξενοδοχείο του Παρισιού αντιπροσωπεύει μια επένδυση της τάξης των 60 εκατομμυρίων ευρώ και θα βρίσκεται στο κέντρο του Παρισιού, μεταξύ του σταθμού μετρό Austerlitz και του σιδηροδρομικού σταθμού Gare de Lyon.

Ο Ρονάλντο εγκαινίασε το 2016 τα πρώτα του ξενοδοχεία στη Λισαβόνα και τη Φουντσάλ, την γενέτειρα πόλη του και πρωτεύουσα του νησιού της Μαδέρας, ενώ ως το 2020 θα λειτουργήσουν ξενοδοχεία του στη Μαδρίτη, τη Νέα Υόρκη και το Μαρακές.

ΠΗΓΗ: