Ένα ξενοδοχείο που κατάφερε να κάνει πολλές διάσημες προσωπικότητες, από όλους τους χώρους, να το αισθανθούν σαν το σπίτι τους: The Surrey Hotel.

Το Surrey βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και έχει φιλοξενήσει πολλές διάσημες προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων ο 35ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζον Κένεντι, η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Μπέτι Ντέιβις, ο διάσημος αθλητής του τένις Ρότζερ Φέντερερ, ενώ στους χώρους του έχουν γυριστεί πολλές σκηνές από τη σειρά Gossip Girl.

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, χτίστηκε το 1926, και έγραψε, αλλά και συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία. Με την πρόσφατη ανακαίνισή του αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων, από τη μοναδική αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων Lauren Rottet, επεδίωξε, και μάλλον το κατάφερε, να συνδυάσει την ιστορικότητα του με τη σύγχρονη εποχή, ενσωματώνοντας το στοιχείο της πόλης στην οποία βρίσκεται.

Το Surrey Hotel, στην πραγματικότητα, αποτελεί ένα boutique hotel, με το διακριτικό προσωπικό να επιτρέπει στους επισκέπτες του ξενοδοχείου να απομακρυνθούν από τη δημόσια σφαίρα, και να απολαύσουν την ηρεμία και την χαλάρωση που επιθυμεί.

Ένα από τα βασικά του πλεονεκτήματα είναι ότι βρίσκεται μόλις λίγα βήματα από το central Park, μοναδικά μουσεία και gallery, καταστήματα γνωστών οίκων μόδας κλπ.

Το κόστος διαμονής ξεκινάει από τα 445$ την βραδιά και ανεβαίνει ανάλογα με την επιλογή του δωματίου. Τα δωμάτια προσφέρουν μια ήρεμη χρωματική παλέτα, με συνδυασμούς του άσπρου, μαύρου και γκρι χρώματος. Ακόμη, όλοι οι χώροι διακοσμούνται από συνδυασμούς παλαιών αλλά και σύγχρονων έργων τέχνης. Το μπάνιο, εξίσου μαγευτικό, χαρακτηρίζεται από το στοιχείο του μαρμάρου, δίνοντας μια αριστοκρατική αύρα σε όλην την εμπειρία.

ΠΗΓΗ: