Το ξενοδοχείο Civitel Olympic του ομίλου Civitel Hotels Resorts κατέκτησε το SILVER AWARD κατά τη διάρκεια των Travel Awards 2016, κατατάσσοντάς το ως κορυφαίο Business Hotel στην Ελλάδα.

Τα Tourism Awards αποτελούν ίσως το σημαντικότερο θεσμό βραβείων στον ελληνικό τουριστικό χώρο και  διοργανώνονται από την Boussias Communications και την έκδοση Hotel & Restaurant, τελώντας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ. Στόχος του θεσμού είναι η ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών και καινοτόμων πρωτοβουλιών από επιχειρήσεις και φορείς του ελληνικού τουρισμού. Η τελετή απονομής  πραγματοποιήθηκε σε μία φαντασμαγορική τελετή γεμάτη λάμψη την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου Μουσικής.

DSC_2660     DSC_2979

Το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής των ξενοδοχείων CivitelOlympicκαι CivitelAttik, κος Μάνος Γιαννουλάκης. Το βραβείο αυτό αποτελεί αναμφισβήτητα μία σημαντική διάκριση τόσο για το ξενοδοχείο Civitel Olympic, κατατάσσοντάς το ως κορυφαίο Business Hotel στην Ελλάδα αλλά και για τον όμιλο Civitel Hotels Resorts, καθώς επιβραβεύει την επί συνεχή χρόνια παρουσία του στο χώρο της φιλοξενίας και των ξενοδοχείων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Περισσότερα από 650 στελέχη και προσωπικότητες του ελληνικού τουρισμού παρευρέθηκαν στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών σε μία εκδήλωση, η οποία καλύφθηκε δημοσιογραφικά από πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Παράλληλα, περισσότεροι από 1.000 θεατές παρακολούθησαν την τελετή μέσω live streaming στην ιστοσελίδα των Tourism Awards.

Ο όμιλος Civitel Hotels & Resorts θα ήθελε με τη σειρά του να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν με την προσπάθειά τους σε αυτή τη μεγάλη διάκριση, τα στελέχη όλων των τμημάτων του ξενοδοχείου Civitel Olympic αλλά και τους συνεργάτες για την εμπιστοσύνη και την έως τώρα άψογη συνεργασία. Η βράβευση αυτή αποτελεί για εμάς ένα ακόμα κίνητρο για συνεχή προσπάθεια και αέναη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.