Ο κ. Μάνος Μπορμπουδάκης, Γενικός Διευθυντής του Santo Maris Oia, κατά την παραλαβή του βραβείου

Με το βραβείο “Greeces Leading Island Villas 2018” διακρίθηκε το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, στο θεσμό – ορόσημο του κλάδου του τουρισμού και της φιλοξενίας, World Travel Awards. Σε μία λαμπερή τελετή απονομής στο Ζάππειο Μέγαρο, το Σάββατο 30 Ιουνίου, τα υψηλού κύρους διεθνή βραβεία απονεμήθηκαν στους «άριστους» του τουρισμού, τους οποίους ανέδειξαν πιστοποιημένα στελέχη του τουρισμού, αλλά και ταξιδιώτες σε προηγούμενη διαδικασία ψηφοφορίας.

Το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spaήδη από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του, έχει καταφέρει να αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, τόσο για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών φιλοξενίας που προφέρει, όσο και για το μοναδικό αρχιτεκτονικό και σχεδιαστικό του concept.

Η φιλοσοφία της αυθεντικής και προσωποποιημένης φιλοξενίας που αναδεικνύεται καθημερινά μέσα από το προσωπικό του ξενοδοχείου σε όλες τις εκφάνσεις της λειτουργίας του, αλλά και οι σύγχρονες και πολυτελείς εγκαταστάσεις του σε απόλυτη αρμονία με την Κυκλαδίτικη παράδοση και το φυσικό περιβάλλον, κάνουν το Santo Maris Oia τον απόλυτο προορισμό διακοπών για όσους αναζητούν τον συνδυασμό άνεσης και ιδιωτικότητας.

«Οι άνθρωποί μας αποτελούν την κινητήριο δύναμή μας και τον κύριο λόγο για τον οποίο βρισκόμαστε εδώ σήμερα. Από το προσωπικό της υποδοχής και της οροφοκομίας, μέχρι το προσωπικό της κουζίνας και της συντήρησης, όλοι μαζί, δίνουμε κάθε μέρα τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου κάθε επισκέπτης μας να νιώθει μοναδικός. Αφιερώνουμε, λοιπόν, αυτό το βραβείο σε όλη την ομάδα του Santo Maris Oia, που κάθε μέρα με την προσπάθειά τους έκαναν το ξενοδοχείο μας να είναι το “Greeces Leading Island Villas 2018”», δήλωσε ο κ. Μάνος Μπορμπουδάκης, Γενικός Διευθυντής του Santo Maris Oia, στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από την παραλαβή του βραβείου.